Dünyaca ünlü pırlanta tüccarı Andre Messika’nın kızı Valerie Messika tarafından kurulan ve Fransız lüks mücevher markası Messika, Türkiye’deki marka dostu başarılı oyuncu Pınar Deniz ile eşsiz koleksiyonlarını tanıttı.

BERRİN YOLERİ

Dünyaca ünlü pırlanta tüccarı Andre Messika’nın kızı Valerie Messika tarafından kurulan ve Fransız lüks mücevher markası Messika, Türkiye’deki marka dostu başarılı oyuncu Pınar Deniz’in katılımı ile gerçekleştirdiği özel bir gecede koleksiyonlarını tanıttı.

PINAR DENİZ 

Dünya çapında Kendall Jenner, Rihanna, Gigi Hadid gibi isimlerin vazgeçilmezi olan Messika, Türkiye’de yıldız oyuncu Pınar Deniz ile birlikteliğini de bu etkinlik aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.

MARIE GRASSER - PINAR DENİZ - CANSIN DENİZER

Benzersiz işçiliği, modern mücevher tasarımları ile pırlantanın kodlarını tekrar yazan ve pırlantayı gündelik hayata taşıyan Maison Messika’nın Gina Galataport’ta ev sahipliği yaptığı etkinliğin davetlileri arasında Berrin Yoleri, Ceylan Çapa, Hatice Aslan, Gamze Erçel, Pelin Kaya, Bedirhan Soral, Eylül Su Sapan, Asena Sarıbatur, Eda Zamanpür, Elvan Tığlıoğlu, Sibil Çetinkaya, Yasemin Tatlıses, Ezgi Karayel, Zeynep Üner, Sezgi Sena Akay, Hilal Yavuz İçgören, gibi isimler bulunuyordu.

CEYLAN ÇAPA

ZEYNEP ERBAY 

Davetliler Messika’nın göz alıcı Move koleksiyonlarını keşfederken DJ Zeynep Erbay’ın Setleri eşliğinde eğlenmeye fırsat buldular.

HATİCE ASLAN

GAMZE ERÇEL

EDA ZAMANPUR

Editör: MURAT ÖZER