Modern şıklığın ve trendlerin temsilcisi Mizalle, tarzıyla ve duruşuyla hayatın her anında dikkat çeken modern ve şık kadınlara hitap eden İlkbahar/ Yaz 2022 koleksiyonunu Four Seasons Hotel Bosphorus’da gerçekleşen görkemli davetiyle moda severlerin beğenisine sundu. 

ALİ KOÇ - EYMEN SARAÇ

Cemiyet ve sanat dünyasından Ali Koç, Arzu Kunt, Aslı Turanlı, Begüm Özer, Melis Özer, Bestemsu Özdemir, Günsel Ülkü, Burcu Şendir, Esra Sönmezer, Petek Ertüre, Fatoş Kabasakal, Meriç Küçük, Nazife Özcan, Rüya Büyüktetik, Nergis Mutlu Pekuysal, Neva Dürüst, Zeynep Toker gibi önemli simaların katılımıyla gerçekleşen lansman, katılımcılardan tam not aldı. 

MELİS ÖZER - BEGÜM ÖZER - NERGİS MUTLU PEKUYSAL - BURCU ŞENDİR

MIZALLE’İN 2022 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONUNA BÜYÜK İLGİ...

2022 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Four Seasons Hotel Bosphorus’da gerçekleştirdiği lansman ile tanıtan Mizalle, zarif detayları, kaliteli kumaşlar eşliğinde birbirinden şık modellere dönüştürerek konfor ve kalite vadediyor.

NEVA DÜRÜST

Uzun ömürlü moda vurgusunu güvenli alışveriş imkanıyla birleştiren Mizalle, yeni koleksiyonunu moda severlerle buluşturdu. Mizalle Genel Müdürü M. Eymen Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete cemiyet, sanat ve iş dünyasından pek çok ünlü sima da katıldı.

ZEYNEP TOKER

Mizalle markasını 2018 yılında moda sektöründe fark oluşturmak için kurduklarını belirten Mizalle Yönetim Kurulu Başkanı M. Eymen Saraç; “Markamız, konfor ve işlevselliği ön planda olan, sezon ötesi, uzun ömürlü ve en trend ürünleri,  kaliteli kumaş ve zarif detaylar ile birleştirerek birbirinden şık kadın giyim koleksiyonlarını, güvenli alışveriş imkanı ile sunuyor. 2022 yılında ise hedeflerimizi daha da büyüterek yolumuza devam etmenin gururu içerisindeyiz. Mizalle, sanal ve fiziki mağazalarda deneyimli kadrosu ve yenilikçi yapısı ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda büyümeyi, ölçülü giyimde modern çizgilerin ve şıklığın temsilcisi olmayı sürdürüyor. Hedeflerimiz arasında bulunan mağazalaşma ile ilgili tüm çalışmalarımızı da en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.”

ARZU KUNT

RÜYA BÜYÜKTETİK

2022 ilkbahar yaz koleksiyonlarını paylaşmanın mutluluğu içerisinde olduğuna sözlerine ekleyen Saraç; “Birbirinden farklı koleksiyonlarımız, üreten, hayatın ve iş yaşamının her alanında olan, sosyal yaşamı aktif, bilgi ve tecrübesi ile yaşayan kadınlara yönelik olarak tasarlandı. Bu sezon Mizalle kadını pozitif, doğal, sakin, kendinden emin, merak uyandıran, ilham verici ve modern koleksiyonlarımızdan ihtiyaca uygun ürünleri tarzlarına uygun olarak kombinleyebilecek” dedi. 

FATOŞ KABASAKAL

Her koleksiyonunda, yeniliği takip eden kadınların aradığı şıklığı farklı formlarda sunan Mizalle, her beden ve her tarz kadına hitap eden İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile moda severlerle buluşuyor.

ASLI TURANLI

Yeni koleksiyonda enerji veren parlak renkler Mizalle Youth’u bir adım daha ileriye taşırken koleksiyon ilhamını 80 ve 90’ların renk bloklu imaj stili meta evreniyle buluşarak kullanıcıyı modüler parçalar ile her seferinde farklı kombinler yapabileceği heyecanlı bir dünyaya taşıyor.

MERİÇ KÜÇÜK

Enerji veren parlak renkler koleksiyonun ruh halini yansıtırken baskı ve desenlerde kullanılan pozitif ve olumlu desenler bu sezon ön planda tutuluyor.

BESTEMSU ÖZDEMİR

Sakin toprak tonları ve sıcak yaz renkleriyle tasarlanan, şıklığın ve konforun ön planda tutulduğu Mizalle Woman koleksiyonu ise adeta göz kamaştırıyor.

NAZİFE OZCAN

İlhamını sadece insana verilen ve aynı zamanda seçme özgürlüğünü akıl ve iradeden alan koleksiyon rahat, fakat şıklığından ödün vermeyen parçalardan oluşuyor.

GÜNSEL ÜLKÜ

Ölçülü giyim deyince akla gelen ilk marka olan Mizalle’in lansman organizasyonunda koleksiyonu yakından inceleme fırsatı yakalayan misafirler, favori ürünlerini lansman sırasında da internet üzerinden sipariş verdi.

PETEK ERTURE

ALEGRA LEVİ 

ESRA SÖNMEZER

Editör: MURAT ÖZER