Her koleksiyonuyla moda tutkunlarına kendini hayran bırakan Night Zoom Mert Aslan İkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen ihtişam dolu bir defileyle görücüye çıkardı.

FERYAL GÜLMAN

Yaşanan her anı, bir dans pistinde gibi sonsuz bir eğlenceyle çevreleyen koleksiyonda mercandan kivi yeşiline, turkuvazdan şeker pembesine, zümrütten limoni sarıya tüm renkler ince işçiliğin zarafetiyle birer birer koleksiyonda yer alıyor ve renklerin ihtişamını kutluyor.

AHU ORAKÇIOĞLU

Defilede dikkat çeken tasarımlarda yer alan kırılgan drapeler, flörtöz volanlar ve zarif fiyonklarla romantizmin doruklarına çıkan koleksiyon güpürlerin ve poplinlerin hafifliğiyle bir ilkbahar esintisi yaratıyor.

ZEYNEP ÜSTÜNEL 

Manolya, şakayık ve gül desenleri koleksiyonun feminen yanını vurgularken grafik desenler ve fırça darbeleri sanatsal bir modernliği vadediyor.

ŞİRİN YALÇIN 

ZEYNEP TOKER - SUZAN YAVAŞÇA

BU KOLEKSİYON, BİR PARTİNİN KARŞI KONULMAZ CAZİBESİNE KAPILAN VE TÜM ÖZGÜRLÜĞÜYLE DANS EDEN KADINLARA İTHAF EDİLİYOR! #dancingqueen

HANDE SEZER PEKCAN 

Mert Aslan koleksiyonlarının olmazsa olmazı payetler canlı renkleriyle dikkat çekerken leopar baskılı payetler ihtişam dozunu arttırıyor.

BEGÜM TACİR

Sürprizlerle dolu koleksiyonun tüm öğeleri bitmeyen bir partinin karşı konulmaz cazibesine kapılan ve tüm özgürlüğüyle dans eden kraliçelere ithaf ediliyor.

ECE KIRAL 

Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen defilede davetlilerin büyüleyici bir şov eşliğinde inceledikleri koleksiyon büyük beğeni topladı. Sanat, iş, cemiyet dünyasının en önde gelen kişilerinin katıldığı defilede ARZUM ONAN, BİRCE AKALAY, NÜKHET DURU, CEYDA DÜVENCİ, ÖZGE ULUSOY, EDVİNA SPONZA, BAHAR ŞER, FERYAL GÜLMAN, ŞİRİN YALÇIN, BEYZA UYANOĞLU, AHU ORAKÇIOĞLU, BESTE YURTTAŞ, BEGÜM TACİR, SAADET ÖZKAN, ÖZLEM AVCIOĞLU, NORA – TALİA KALPAKÇIOĞLU, ECE VAHAPOĞLU, ASLIHAN DOĞAN TURAN, BURCU ŞENDİR, CANSEN YENİ KUT, EBRU ERBERDİ, İREM GÜRELİ, ECE KIRAL, EZGİ KURAL, BEGÜM ÖZER, FÜSUN KURAN, GÜLAY KAMAZ, HANDE SEZER PEKCAN, İDİL ATAKOL, İPEK KÖSE, JALE BALCI, IŞIK ŞİMŞEK, MELİS TATARİ, MÜGE SIRMABIYIK, NERGİS PEKUYSAL, NEŞE GÖNÜL, NESLİHAN TAŞDEMİR, NUR BİLEN YAVUZER, YASEMİN ÖĞÜN, PELİN KAYA, ZEYNEP ÜSTÜNEL, ZEYNEPHAN GEMİCİOĞLU, SEDEFHAN OĞUZ, ZAFER KOZANOĞLU gibi isimler yer aldı.

EZGİ KURAL - BEGÜM ÖZER

BURÇİN ÜNALDI

BURCU ŞENDİR 

ARZUM ONAN 

Editör: MURAT ÖZER