H&M, H&M STUDIO  İlkbahar-Yaz 2020 sunumunu bu sene 12 Şubat’ta Los Angeles’ta, şehrin silüetinin ve okyanusun ışıltılı manzarası eşliğinde kutladı.

BEGÜM GAZİOĞLU BALLI

H&M’DEN STUDIO SS 2020 KOLEKSİYONU'NA ÖZEL LANSMAN ve ALIŞVERİŞ PARTİSİ

H&M, iç tasarım ekibi tarafından özel olarak hazırlanan bu özel koleksiyonun Türkiye tanıtımı ise 18 Şubat’ta, Nişantaşı’ndaki showroomunda özel bir lansman ve alışveriş partisiyle yapıldı.

GÜLŞEN

Davete, cemiyet, moda ve sanat hayatından Begüm Gazioğlu Ballı, Ayşegül Hotiç, Gülşen, Aslı Küseyrioğlu, Aslı - Arzu Duruman, Pınar Tezcan Özçapkın, Begüm Kütük, Dilara Koçak, Didem Bağrıaçık, Ece Vahapoğlu, Batya Kebudi, Jale Balcı, Hande Can ve daha pek çok seçkin isim katıldı. 

ELISABETH MAS

H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran, Los Angeles’da gerçekleşen global tanıtımın ardından Türkiye’de de bu özel koleksiyonun öncelikli olarak satışa sunulması ve bu etkinliğin ilk defa H&M Türkiye Genel Merkezi’nde bulunan Showroom’da yapılmasından dolayı çok heyecanlı olduklarını belirtti. H&M STUDIO SS 2020 koleksiyonu, 20 Şubat dünya çapında seçili mağazalarda, Türkiye’de ise sadece H&M Zorlu, İstinye Park mağazaları’nda ve hm.com’da satışa sunulacak.

PELİN ATAY KURAN

Özgür ruhlu modern kadından ilham alan koleksiyona uygun olarak H&M Showroom eklektik bir tarzda yeniden dekore edildi. Davetliler, ünlü şef Carlo Bernardini’nin özel olarak hazırladığı menü ile ziyafete katılırken, DJ Şirin Ediger’in canlı performansıyla keyif dolu anlar yaşadılar. Pek çok seçkin isim, satış gününden önce öncelikli alışveriş yaparak kendileri için özel olarak yaratılan alanda koleksiyondan en hit parçaları satın alma şansı yakaladılar. 

ŞİRİN EDİGER

İsveç’in Gotland adasına yapılan bir araştırma gezisinden ilham alan H&M STUDIO İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonu, ilham perisi olarak sörf yapan bağımsız bir kızı öne çıkarıyor: her yerde giyilebilecek hacimli elbiseleri, dikişsiz uçları olan kesimlerle ve sportif mayolarla birlikte kullanmayı tercih ediyor. Önemli parçalar arasında geri dönüştürülmüş polyester elbise, kireç taşı tonlu viskoz keten kısa ceket ve yırtık uçlu paçaları ve geniş kesimi olan pantolon, pamuk-naylondan bol örgü hırka ve iddialı platform topuklu deri kısa çizmeler yer alıyor.

ECE VAHAPOĞLU ALPAY

Editör: MURAT ÖZER