AHU - SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU

Akkaya, Nirengi Derneği ile iş birliği yaparak “Çocuk Yaşta Erken ve Zorla Evliliklere Dur De” mesajı ile davetlilere siyah gül dağıtarak çocuk gelinleri protesto etti. Defilede Türkiye'nin 75 yaşındaki en yaşlı modeli Nezahat Oyna, çocuk yaşta erken ve zorla evlilikleri protesto etmek için gelinlik giyerek podyuma çıktı. Oyna’nın gelinlikle birlikte elinde tuttuğu siyah gül ile çocuk gelinlere dur mesajını vermesi ayakta alkışlandı.

ERDİNÇ KARADAĞ - HAKAN AKKAYA

Hakan Akkaya defile sonunda Cinderella Gelinlik’in sahibi Erdinç Karadağ ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.45 gelinliğinin maliyetinden bahseden Akkaya,”Hayatımda ilk defa gelinlik defilesi yaptım. Bu marka ile daha da büyük işler yapacağız, çünkü avrupa’da büyüyoruz. Herkes ikinci kez evlensin hepsini ben dikiyim istiyorum. Bu koleksiyon 40 gün gibi bir sürede hazırlandı. Gelinliklerin maliyetleri çok fazla oldu. O kadar çok işleme yaptım ki duramadım, 5 milyon gibi tuttu” şeklinde konuştu. 

ÖZNUR YAKIN

Lion Diamond markalı elmas işlemeli mücevherlerin 1.000.000 USD olduğu söyledi.

SONER SARIKABADAYI

İş, sanat ve cemiyet hayatından  Süleyman Orakçıoğlu, Ahu Orakçıoğlu, Aslı Şen, Buse Tektaş,  Aslıhan Doğan Turan, Sitare Kalyoncu, Sinem Yıldırım, Berfin Uluman, Buket Aydın, Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl, Soner Sarıkabadayı, Saba Tümer, Hakan Peker, Gonca Vuslateri,  Hande Acar, Belma Ünal gibi ünlü simalar katıldı.

ASLIHAN DOĞAN TURAN - GONCA VUSLATERİ - BUSE VAROL

Beyaz, Siyah, Kırmızı renklerin hâkim olduğu koleksiyonda, gelinlikler inciler, değerli taşlar, eldivenler, şapkalar, dev duvaklarla ve aksesuarlarla zenginleştirildi. Hakan Akkaya’nın Cinderella Gelinlik için tasarladığı gelinlikler 100.000 adet inci, 300.000 bin kristal taşlarla 100 kişilik ekip tarafından el işçiliğiyle işlenen koleksiyonunda görkemi ile moda severlerden tam not aldı.

SİNAN AKÇIL - BURCU KIRATLI

Defileye katılan Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı çifti,”İki kere evlenmiş bir çift olarak gelinlik defilesine geldik” diye espri yaptı. Burcu Kıratlı’nın evlerinden çalındığını tek taşın yüzüğün bulunamadığını söylediği sırada Akçıl,”O arkadaş mahkemeye çıktı ama adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Vebal de almak istemiyoruz ama başka da ihtimal yok. Giden gitsin olmazsa bir tane daha alacağız” dedi. 20 aralıkta yeni albümünün müjdesini veren şarkıcı,”Çok az kaldı, bütün arkadaşlarımla çok iyi bir karışım oldu. Çok iddialı olabilir, 2022 de tek geçeceğim. Bir iki tane rap şarkıda var rap müziğe de göz kırpıyoruz” dedi. Rap müziğinde Sagopa Kajmer’i tek geçiyorum diyen Sinan Akçıl’a kilolarından dolayı gelen eleştiriler hatırlatılınca,”Buradan Sibel hanıma sesleniyorum, Sibel hanımın ve benim kilolarım çok konuşuldu bu sene, onu çok daha iyi anlıyorum” şeklinde konuştu. Çocuk sorusuna,”Çalışmalara devam ediyoruz demek bana saçma geliyor, inşaat değil çocuk bu istiyoruz” şeklinde cevapladı.

GONCA VUSLATERİ

Hakan Akkaya’ya verdiği cesur pozlar hatırlatılan Gonca Vuslateri,”Hastaneden çıktıktan sonra yaptık çekimleri, çok güzel bir çekim oldu. Bu defile içinde çok heyecanlıyım şu anda. Birkaç parçayı görmüştüm New York’taki showroom da kullanılacağı için” dedi. Hakan Akkaya’ya ile bir projemiz var diyen Vuslateri, podyuma çıkabileceğini söyledi. Geceye katıldığı elbisesiyle akalalı,”Hakan ban kıyafet dikmiş ben kilo almışım şimdi içeride görecek beni kendime alışveriş yaptım baktım ki kapatamıyorum elbiseyi,  yemekten de vazgeçecek gibi durmuyorum. Birkaç kilo daha alıyım açıkçacı. Beni azarlayacak o yüzden gidiyim ben” şeklinde konuştu.

Editör: MURAT ÖZER