Volkan - Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design Sahibi Onur-Burçin Özgül işbirliği ile Caresse Bodrum’da açılan “Design My Dream” konsept mağazasının ilk özel ürünleri otel ve residence sakinlerinin beğenisine sunuldu.

Design My Day projesi ile kişisel zevklere uygun programlar hazırlayan Caresse Bodrum, Caresse Bodrum otel ve rezidanslarının da tasarımcısı uluslararası otel, lüks rezidans ve villa projeleri ile dikkat çeken Vizon Design ile birlikte “Design My Dream” konsept mağazasını özgün bir alışveriş deneyimi yaşatmak için açtı.

VOLKAN BÜYÜKHANLI, HÜSNÜ-ASUMAN GÜRELİ, SANEM BÜYÜKHANLI 

“Design My Dream” konsept mağazasının ilk açılış gününde yapılan sürpriz Pazar ritüeline de Caresse Bodrum’da kalan otel misafirleri ve Residence sakinleri tanık oldu.

BURÇİN-ONUR ÖZGÜL

Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan Caresse Bodrum’da açılan mağazadaki ilk etkinlikte Volkan - Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design Sahibi Onur-Burçin Özgül hazır bulundular.

KENAN DOĞULU - BEREN SAAT - SANEM - VOLKAN BÜYÜKHANLI

Caresse Bodrum’da konaklayan misafirlerden Beren Saat-Kenan Doğulu, Abdullah Burnaz, Selhan Aloğlu ve residence sakinlerinden Asuman-Hüsnü Güreli, İlkem-Alp Topçuoğlu, Kubilay-Aslı Karaçor, Alp Nuhoğlu, Halil Korkmaz ve Savaş Yılmazer de uğrayarak mağazanın ilk gününde dostlarını yalnız bırakmadılar.

Amerika'nın ünlü dekorasyon markası Mackenzie-Childs’ın da mağaza içinde özel bir bölümde Bodrum tutkunlarına özel dekorasyon ürün ve objeleri yer aldı.

KUBİLAY KARACOR-HALİL KORKMAZ- EROL TURKUN-AHMET BÜYÜKHANLI-ALİ BÜYÜKHANLI

MacKenzie-Childs Türkiye distribütörü Berrin Ak'ın da katıldığı buluşmada seneye Caresse Bodrum’da, Vakko Mare’nin yanında kendi mağazalarının da açılacağı sürprizi paylaşıldı.

BERRİN AK - GÜL HÜRGEL

Bir dünya markası haline gelen tasarımları ile dünyaca ünlü isimlerin de tercih ettiği genç Türk moda tasarımcısı Gül Hürgel’in de yaz ve yeni koleksiyon parçaları da özel olarak “Design My Dream”de yerini aldı.

MERVE HURGEL-BURÇİN ÖZGÜL-GÜL HURGEL-ONUR ÖZGÜL-SANEM BÜYÜKHANLI

Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan - Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design işbirliğinde açılan “Design My Dream” konsept mağazası Bodrum’da sıra dışı bir mağaza deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Mağazada high-end tasarımcılardan, cafeye, sanat galerisinden kitaplara, mobilya ve özel objelere kadar birçok farklı konsept bir arada olacak. Bodrum’da alışagelmişin dışında kişiye özel bir proje tasarım hizmet ve deneyimi de ilk kez “Design My Dream” ile verilecek.

SAVAŞ YILMAZER-ALP NUHOĞLU

Design My Dream, genç tasarımcıları desteklemek için sık sık onların koleksiyonlarına yer verip, mağazada onlar için etkinlikler de organize edecek. Büyük metropollerde alışık olduğumuz konsept mağazalarına bir resort alternatifi olarak açılan Design My Dream, 50 adet farklı markayı bünyesinde barındıracak.

EROL TURKUN, KUBİLAY-ASLI-KEREM KARACOR

Türk moda dünyasının en önde gelen markası Vakko’nun Vakkorama, Vakko Mare ve Vakko Patisserie markaları ile birlikte Design My Dream” konsept mağazası da yeni sezon ürünleri ile Bodrum tutkunlarının da gelerek çok keyif alacakları sıra dışı resort alışveriş deneyimini Caresse Bodrum’da yaşatmaya devam edecek.

AYKUT TOR-ALP TOPÇUOĞLU- ERDOĞAN ÇOBAN-MERT BOYSANOĞLU

Editör: MURAT ÖZER