Türkiye’nin kadın modasında öncü perakende markası adL’nin canlı renkleri ile Raisa Vanessa’nın sıcak yazını bir araya getirdiği 2022 ilkbahar-Yaz adL X Raisa Vanessa koleksiyonu Küçükçiftlik Park’ta yapılan özel bir defile ile moda severlere tanıtıldı.

RAİSA SASON - ZEHRA IŞIK - VANESSA SASON 

adl X RAİSA VANESSA KOLEKSİYONU BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI 

Adil Işık Group Başkan Yardımcısı ve Tasarım Ekibi Direktörü Zehra Işık ve Raisa - Vanessa Sason ev sahipliğinde gerçekleşen adL X Rasia Vanessa defilesine katılanlar arasında Ceylan Çapa, Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Mert Aslan, Arzu Kunt, Deren Talu, Yüksel Mermer, Sedef Gali, Sitare Kalyoncuoğlu, Begüm Özer, Melis Özer, Buket Aydın, Pınar Tezcan Özçapkın, Sibel Kerimoğlu gibi moda ve cemiyet dünyasından isimler yer aldı.

ÇAĞLA ŞİKEL

Dünyada da ses getiren tasarım ve markalarıyla bilinen kadın modasının öncüsü adL ile Moda dünyasında adından sıkça söz ettiren Raisa Vanessa’nın bir araya gelerek hazırladıkları “adL x Raisa Vanessa” koleksiyonu özel bir defile ile tanıtıldı.

CEYLAN ÇAPA

Küçükçiftlik Park’ta koreografisi ve prodüksiyonu Uğurhan Akdeniz tarafından gerçekleştirilen defileye ev sahipliği yapan Adil Işık Group Başkan Yardımcısı ve Tasarım Ekibi Direktörü Zehra Işık; “ Bahar aylarını yaşadığımız ve heyecanla beklediğimiz yaz için adL kadınına rengarenk ve ışıltılı bir koleksiyon sunmaktan son derece mutluyuz. Raisa ve Vanessa ile iş birliğimiz güçlenerek devam ediyor ve her yeni koleksiyonda kadın ruhunu daha iyi anlayan, ona dokunan tasarımlara ulaşmak son derece gurur verici” diyor. adL x Raisa Vanessa koleksiyonu ile güneşin altın sıcağını hissettiren Raisa Sason ve Vanessa Sason ise; “Yazın canlı ruhunu, adL’nin renkli dünyası ile buluşturduğumuz, Raisa Vanessa’nın özgün dilini adL’nin rengarenk paleti ile anlattığımız bu koleksiyonla yine adL ile olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

DEREN TALU

Doğal, şık, feminen ve özgün kadın için tasarlayan Raisa Vanessa bu yeni koleksiyon ile güneşin altın sıcağını adL’nin renkli dünyasıyla buluştuğu adL X Raisa Vanessa koleksiyonu; şifon, payet, keten ve doğal kumaşların feminenliği yansıtan detaylarla yorumlayarak farklılığını ortaya koyuyor. Dinamik renklerin ön plana çıktığı koleksiyon ayrıca abiye parçaların farklı yorumlanışıyla da ayrı bir tarz yaratıyor. Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi mayo, bikini modellerinin de yer aldığı koleksiyonda, hem plaj hem de sahilde giyilebilecek tasarımlarla göz dolduruyor.

SİBİL ÇETİNKAYA

Yazın altın sıcağı ile denizin ferahlığını yansıtan renk paletini, mevsimin elementlerine tercüme eden tasarım seçkisi ile vücut bulan bu feminen koleksiyonda; günün her saatine uygun bohem parçalar, keten şortlu takımlar, pantolon ve bluzlar, elbiseler gibi geniş seçenekler bu yaz da kadınlara şık, özgür ve rahat bir stil deneyimi yaşatacak.

PELİN KAYA - CAROLİNE ALMOZLİNE

 ZEHRA - EMRE AŞIK

BERK TANRIVERDİ - CEYLANB ATINÇ

EYLEM ÖNER - ALPARSLAN EKŞİ

Editör: MURAT ÖZER