Raşit Bağzıbağlı 'Couture Summer,22' koleksiyonunu Ritz Carlton İstanbul’da iş, sanat ve cemiyet dünyasının buluştuğu görkemli bir defileyle tanıttı.

MUSTAFA SÜZER - DEVRİM BAĞZIBAĞLI - BARAN SÜZER

Koreografisi; ünlü koreograf Yasin Soy tarafından yapılan görkemli defilede, özel tasarlanan döner podyum dikkat çekti. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı’nın 48 parçadan oluşan koleksiyonunun tanıtımında 40 model görev aldı.

RAŞİT BAĞZIBAĞLI’DAN GÖRKEMLİ DEFİLE MODA SEVERLERDEN TAM NOT ALDI. AYAKTA ALKIŞLANDI

Defilede Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu - Soner Sarıkabadayı'nın eşi, 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Lopez Camelo ve ünlü modacının yeni nesil top modeller olarak işaret ettiği 4 güzellik kraliçesi; 2012 Miss Turkey Çağıl Özge Özkul, 2015 Miss Turkey Güzeli Ecem Çırpan, 2016 Miss Turkey Güzeli Buse İskenderoğlu, 2021 Miss Turkey Dilara Korkmaz defilede podyumdaki yerini aldı.

“Raşit Bağzıbağlı Couture Summer,22 Koleksiyonu’nda brokar, şifon, ziberlin, tafta gibi zengin kumaşlar kullanılırken koleksiyonda tasarımların korse detayları dikkat çekti. Modern ve şık görünümlerin yer aldığı özgün koleksiyonda dikkat çekici siluetler, yeniden canlanmış bir zarafete sahipti.

DEFNE SAMYELİ

2022'nin en gösterişli parçaları en zarif şekilde ortaya koyulduğu koleksiyon kristaller ve süslemelerle güçleniyordu.

DERİN TALU 

Zıt renklerin bir araya gelmesinden doğan kusursuzluk denge koleksiyonda öne çıkıyordu.

HANDE SUBAŞI

Ünlü modacı pozitif renklerle rengârenk bir yaz iddiası ile siyah ve beyaz rengin vazgeçilmezliğiyle bütünleştirdiği koleksiyonu ile fark yaratan tarzını ortaya koydu.

SERAP KORKMAZ ARSLAN

RACHAEL ARAZ KİRESEPİ

YASMİN ERBİL 

FARUK SABANCI - DİLAY KORKMAZ

EYLEM ÖNER - ALPARSLAN EKŞİOĞLU 

SİNAN GÜLERYÜZ - ÖZGE ÖZDER 

Editör: MURAT ÖZER