Beymen, Aquazzura’nın yeni koleksiyonunu markanın kreatif direktörü Edgardo Osorio,'nun katılımı ile 21 Ekim Perşembe günü Novikov Lounge Bar’daki özel davetle tanıttı.

SEDEF GALİ - EDGARDO OSORIO

Dünya modasına yön veren 900’ü aşkın markanın sezon koleksiyonlarını bir araya getiren Beymen, exclusive markası Aquazzura’nın yeni koleksiyonunu tanıttığı özel davette, Edgardo Osorio konuklarla tek tek ilgilenerek sorularını yanıtladı, konuklar için eskizlerini imzaladı.

BETTİNA MACHLER

BEYMEN’DEN AQUAZZURA RESORT 2022 KOLEKSİYONU ONURUNA  MANDARIN ORIENTAL BOSPHORUS İSTANBUL İÇİNDE YER ALAN NOVIKOV İSTANBUL LOUNGE BAR’DA ÖZEL DAVET

EDGARDO OSORİO - MİRELLA KASPİ

AQUAZZURA KOLEKSİYONU HAKKINDA

New York gece hayatının en renkli yılları 70’lerden, Studio 54’un görkemli dans partilerinden ilhamla tasarlanan Aquazzura 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki kristal taşlarla bezeli gece ayakkabıları, topuklarındaki disko topuyla fark yaratan stiletto’lar, yenilikçi materyalleri ve renk paletiyle dikkat çeken zarif terlik ve sandaletlerin sergilendiği davette, Edgardo Osorio konuklarla tek tek ilgilenerek sorularını yanıtladı, davetliler için eskizlerini imzaladı.

Markanın sezon koleksiyonundan tasarımların yanı sıra AQUAZZURA 2022 Resort koleksiyonundan seçili parçalar da ilk kez Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul içinde yer alan Novikov Lounge Bar’da, Beymen’in düzenlediği bu özel etkinlik aracılığıyla sergilendi.

SERRA TÜRKER - EDGARDO OSORIO - BEGÜM KIROĞLU

“En sevdiğim ayakkabılar her zaman kişiyi gülümseten, içinde iyi vakit geçirebildikleriniz oluyor” diyor Edgardo Osorio. “Resort için parti giyiminin ve eğlenceye hazır ruh halinin geri döneceğini öngörerek, koleksiyonumda yepyeni efektler yaratmak üzere şeffaflık, kristaller ve pastel renklerle oynadım.”

BEYZA UYANOĞLU - ESRA OFLAZ

KİMLER KATILDI

Edgardo Osorio, Bettina Machler, Esra Oflaz, Beyza Uyanoğlu, Melisa Tapan, Burcu Esmersoy, Begüm Ballı, Rachel Araz, Ayten Danışman, Tolga Sezgin, Yıldız Özer, Aslı Ekşioğlu, Özlem Ada Şahin, Ebru Kumova,  Emel Ayaydın, Gülden Büyükuçak, Mirella Kaspi, Bige Yalın, Arzu Savgı, Ayse Germen, Begüm Kıroglu, Serra Türker, Serdar Gülgün, Emine Timur, Sema Topaloglu, Susanne Aşçı Derebey, Belkıs Sayın, Özlem Avcıoğlu, Nurbilen Yavuzer, Hande Can, Sedef Gali, Gizem Sarıtekin, Pelin Çebi, Yasemin Öğün, Selin Kır, Aysegül Afacan, Yasemin Öğün

MELİSA TAPAN

BEGÜM GAZİOĞLU BALLI

AQUAZZURA HAKKINDA

2011 yılında Kolombiyalı tasarımcı Edgardo Osorio tarafından kurulan Aquazzura, Floransa merkezli lüks bir ayakkabı markasıdır. Modern tasarımlar ve kusursuz işçilik arasındaki mükemmel dengeyi sağlayan Aquazzura'nın her yaştan kadına dönük zarif, zamansız tarzları, ayrıntılara dikkat edilerek ve rahatlığa odaklanılarak hazırlanmıştır. 

RACHEL ARAZ - AYTEN DANIŞMAN

Aquazzura son sekiz yılda Floransa, Londra, New York, Miami, Las Vegas, Moskova, Costa Mesa, Doha, Dubai, Milano, São Paulo ve Seul’de kendi mağazaları olmak üzere 58’in üzerinde ülkede seçkin mağazaya ulaştı.

BURCU ESMERSOY

Editör: MURAT ÖZER