Bu sene MTV Avrupa Müzik ödül töreni her zamankinden daha farklıydı. MTV Avrupa Müzik ödülleri kırmızı halısı Covid-19 gölgesinde geçti. 

ALİCİE KEYS

"2020 MTV Avrupa Müzik Ödülleri" küresel müziğin en büyük isimlerinden bazılarını onurlandırdı. BTS, "En İyi Şarkı", "En İyi Grup", "En İyi Online Performans" ve "En Büyük Hayranlar" kategorilerinde dört ödül aldı. Karol G, Nicki Minaj ile “Tusa” parçasıyla “En İyi Latin” ve “En İyi İşbirliği” kategorisinde, Lady Gaga "En İyi Sanatçı" kategorisinde, DJ Khaled ise "En İyi Klip" kategorisinde ödüllerin sahibi oldu.

PERRIE EDWARDS

İlk kez ödül kazanan YUNGBLUD “En İyi Çıkış” ödülünü alırken gecenin sunucuları Little Mix grubu “En İyi Pop” ödülünü kazandı. Cardi B, "En İyi Hip-Hop" kategorisinde, Coldplay "En İyi Rock" kategorisinde ve Hayley Williams "En İyi Alternatif" kategorisinde ödül aldı.

WINNIE HARLOV

“En İyi Pop” kategorisinde ödül alan ve gösteriye inanılmaz bir enerji ile ev sahipliği yapan Little Mix, dansçılar eşliğinde Londra'da çekilmiş “Sweet Melody” parçalarının performansını sergiledi.

RİTA ORA

Bu yılın yüksek teknoloji hissine sadık kalan grup, modern bir dokunuşla İnka'dan ilham alan bir piramitten sahne alıyormuş gibi görünmek için AR (artırılmış gerçeklik) teknolojisini kullandı.

MADISON BEER

Alicia Keys, "Love Looks Better" adlı parçasında güçlü vokalleri ile gecenin unutulmaz performanslarından birine imza attı. 

DAVID GUETTA - RAYE LAZSZLO BALOGH

2020 MTV Avrupa  Müzik Ödülleri muhteşem performanslar eşliğinde açıklandı.

Alicia Keys, Karol G, DaBaby, Jack Harlow ve Tate McRae'nin performanslar sergilediği  2020 MTV Avrupa Müzik Ödülleri dün gece gerçekleşti. 

Editör: MURAT ÖZER