Cilt yenileme uzmanı Neostrata yılın en özel dermokozmetik lansmanıyla Türkiye pazarına girişini marka yüzü Cansu Dere ile birlikte gerçekleştirdi.

Dermokozmetik alanındaki 40 yılı aşkın deneyimi ve her cilt endişesine yönelik yüksek oranda yenileme teknolojileriyle maksimum performans sunan Neostrata ürünleri, 85 ülkenin ardından Türkiye pazarına girişini 11 Ocak Salı günü Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'da gerçekleşen göz alıcı bir lansman ile duyurdu.

MURAT MUTLU - CANSU DERE 

YENİLEME UZMANI NEOSTRATA'NIN MARKA YÜZÜ CANSU DERE OLARAK AÇIKLADI 

ASLI ŞEN 

CANSU DERE: "NEOSTRATA'NIN MARKA YÜZÜ OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

Lansmanda marka yüzü olarak açıklanan ve cildine verdiği önemi her fırsatta belirten Cansu Dere, Neostrata gibi güvenilir ve köklü bir markayla bir araya gelmekten duyduğu heyecanı şu sözleriyle ifade etti: "Neostrata’nın marka yüzü olduğum için çok mutluyum. Neostrata bilimsel bir yaklaşım ve öncü yenilikleri ile etkili cilt bakımı hayallerimizi gerçekleştirecek.

ARZU KUNT 

Neostrata’nın 40 yıllık köklü bir marka olması çok kıymetli, ben de Türkiye'de başlayan yeni yolculuğunu paylaşacağımız ve cilt yenilemede etkili ürünlerini kullanacağım için çok heyecanlıyım."

JÜLİDE ATEŞ - GONCA GÖKDEMİR

ASLIHAN DOĞAN TURAN 

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen basın ve influencerların katıldığı öğlen seansında, davetlilerin Neostrata renklerinin arasında keşfettikleri her yaşa ve ihtiyaca özel yedi serisi büyük ilgi topladı. Misafirler arasında Aslı Şen, Aslıhan Doğan Turan, Burcu Kara, Arzu Kunt, Ceylan Çapa, Mert Vidinli, Pelin Karahan, Melis Ağazat, Carolin Almozlino, Ece Vahapoğlu, Şahika Ercümen yer aldı.

BURCU KARA 

Güvenilir ve gerçekçi sonuçlar sunan Neostrata’nın farklı cilt problemlerine yönelik yedi farklı serisi bulunuyor. Skin Active serisi, yüksek konsantrasyonlu güçlü içerikleriyle farklı anti-aging problemlerine onarıcı ve sıkılaştırıcı çözümler sunuyor. Enlighten serisi, çeşitli sebeplerle oluşan koyu leke ve renk eşitsizliklerinde gözle görülür azalma sağlıyor.

ÖZGE SARIKADILAR - MELİS AĞAZAT - PELİN KAYA - HANDE TOKMAK AKGERMAN 

Hassas cildin kızarıklığını azaltan Restore serisi, onarıcı ve nemlendirici bakım sağlarken, Resurface zayıf yüzey dokusuna sahip normal cildi yenileyerek pürüzsüzleştiriyor. 

ECE VAHAPOĞLU 

Clarify serisi, akneye yatkın ciltlere bakım yapıyor, Correct serisi, mat ve eşit olmayan cilt tonu ve yoğun anti-aging problemlerine çözüm sunuyor.

PELİN KARAHAN 

Gündüz ürünlerinin her birinde güneş koruma özelliğiyle öne çıkan Defend serisi mineral ekranlı koruyucusuyla güneş ışığını yansıtarak zararlı ışınların cildin alt katmanına ulaşmasına engel oluyor.

CAROLİN ALMOZLİNO 

Farklı serilerdeki ürünlerin birlikte kullanılabilmesi çeşitli problemlere yönelik çözümler sağlarken, içeriklerin cilde derinlemesine nüfuz edecek kadar küçük olması sayesinde düzenli kullanım sayesinde cildi en sağlıklı görünümüne kavuşturuyor.

ŞAHİKA ERCÜMEN 

Ürünlere ulaşabileceğiniz seçkin eczaneler için www.jnjconsumer.com.tr/tr/markalarimiz/neostrata/yetkilieczaneler adresini ziyaret edebilirsiniz. 

BİLGE YENİGÜL

BENAN TERZİOĞLU 

Editör: MURAT ÖZER