NetWork İlkbahar/Yaz 2019 erkek koleksiyonu denizin serin sularının mavisini New Marine temasıyla yeniden yorumluyor.

MAVİNİN SERİNLİĞİ

NetWork’ün İlkbahar/Yaz 2019 erkek koleksiyonu New Marine temasıyla mavinin serinliğini şehre taşıyor. Stil sahibi erkeklere sofistike alternatifler sunan NetWork, baharın gelişini mavi, lacivert, beyaz, gri ve her mevsim olmazsa olmaz siyah renk paletiyle karşılıyor. Marin stil denince ilk akla gelen çizgili desenli tasarımlara ince triko ceket ve yeleklerin eşlik ettiği temada beyaz pantolonlar ön planda.

Farklı desen ve renk seçenekleriyle polo yaka tişörtler bahar aylarında sade şıklığı yakalamak için ideal parçalar arasında yer alıyor. Serin bahar akşamlarında ise şıklığınızı hafif montlar tamamlıyor.

NetWork İlkbahar/Yaz 2019 kadın koleksiyonu marin etkisine bahar gibi taptaze bir yorum getiriyor.

MARİN STİLE YENİ BİR YORUM

NetWork İlkbahar/Yaz 2019 kadın koleksiyonu engin denizlerin serinliğini New Marine temasıyla gardırobunuza taşıyor. Baharın gelişini müjdeleyen tasarımlar mavi, ekru, kahve, bej ve siyaha kırmızı dokunuşlarıyla keyifli bir yolculuğa yelken açıyor. Temanın olmazsa olmazı çizgilere yepyeni bir soluk getiren tasarımlar, mücevheri anımsatan büyük düğmelerle tamamlanıyor.

Halat kemerlerin dikkat çektiği temada örme kumaştan tasarlanan ince askılı midi elbise sezon favorileri arasına giriyor. Nostaljik insan figürlü illüstratif desenler desenlerine yer verilen koleksiyonda gömlek elbiseler ve pileli etekler hakimiyetini sürdürüyor.

Editör: MURAT ÖZER