Ödüllü tasarımcı Melis Goral, başarısını ülke sınırlarının dışına taşımaya devam ediyor. Las Vegas’ ta dünyaca ünlü tasarımcıların bir ara geldiği The Couture Show’a katılan Melis Goral tasarımlarıyla mücevher otoritelerinden tam not aldı.

Dünyanın en prestijli mücevher fuarlarının başında gelen Las Vegas The Couture Show’ a ilk katılımında ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Melis Goral, sadece koleksiyonları ile değil, kendi tasarladığı stand tasarımı ile de oldukça beğeni topladı.

Melis Goral’ ın The Couture Show’a özel tasarladığı MIRROR koleksiyondan limited edition küpe fuar süresince seçili tasarımlar arasında sergilenerek mücevher dünyasının en seçkin isimlerinin hayranlığını kazandı.

TÜRK TASARIMCI ZİRVEYİ PARLATIYOR!

Türkiye’nin ödüllü mücevher tasarımcısı Melis Goral, dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. Dünyada moda kanaat önderlerinin bir numaralı alışveriş platformu Moda Operandi’nin yaz sezonu tasarımcılarına dahil ettiği Melis Goral, dünyaca ünlü mücevher tasarımcılarıyla birlikte anılıyor.

Yükselen mücevher tasarımcısı Melis Goral, markasını Türkiye sınırlarının dışına taşıyor. Ülkemizi tüm dünyada mücevher sektöründe temsil eden tasarımcı “Türkiye’nin en değerli ve eski zanaatını yine dünya gündemine taşımak, sektörde markalaşmak çok gurur verici. Türkiye’de özgün tasarım yapan, kendi stilini oluşturan herkes şimdiki yurtdışına açılabilme şansından yararlanmalı. Kaliteli ve uygun fiyata ürün ürettiğimizi tüm Avrupa, ABD ve Ortadoğu biliyor.” diyerek, tüm tasarımcılara cesaret verdi.

Melis Goral ürünlerini tercih eden ünlüler arasında dünyaca ünlü top model Ana Beatriz Barros, Serenay Sarıkaya ve Beren Saat gibi isimler var.

2015 yılında kurulan markanın tüm tasarımlarında özel taş kesimleri çizerek, farklılaştırılmış modellere imza atan Melis Goral, yepyeni MIRROR koleksiyonuyla geçmiş ile gelecek yüzleşiyor ve mükemmel bir yansıma ile evrenle buluşuyor.

Editör: MURAT ÖZER