Uluslararası moda platformlarında 30 yılı aşkın süredir üretimlerini gerçekleştiren, dünyada 150 satış noktasıyla alıcılarıyla buluşan akademisyen tasarımcı Özlem Süer, “Resort”koleksiyon defilesini İsviçre saatlerinin üstün işçiliğini yansıtan Raymond Weil, saatleriyle birleştirdi. 

ÖZLEM SÜER 'RESORT 20’ KOLEKSİYONUNU, RAYMOND WEIL SAATLERİYLE, SİRENE LUXURY HOTEL BODRUM’DA ÖZEL BİR DEFİLE İLE GÖRÜCÜYE ÇIKARDI! 

Dünyada moda akımlarını etkileyen “ada kültüründen” yola çıkarak, güneşin tamamen tene dokunduğu, “insanın kendini en iyi hissettiği mevsimde, giymenin keyif ve mutluluk vereceği tek omuzlu, straples, derin yırtmaçlı, sırt ve göğüs dekolteli, çok hafif ve konforu en ön planda tutan, en zengin materyallerle hazırlanmış bir koleksiyon: Özlem Süer Resort 20’

Seçkin tasarım dokusunu her modelinde hissettiren Raymond Weil’in lüks saatleriyle buluşan kostümlerle, sıcak yazın sembolü “günbatımının” en güzel resim etkisini veren Sirene Luxury Hotel Bodrum’da gerçekleşen defilede 11 modelin çok özel 200 kişilik bir gruba sunduğu koleksiyon, canlı orkestranın jazz ritimlerini her saniye hissettirdiği bir performansla sunuldu.

Defiledeki parçaların çoğu, içlerinde mayo ve bikiniler ile tasarlanırken, bir anda denize girme isteği uyandırıp, ardından ışıltılı ada gecelerine devam etme hazzını maksimumda hissettiren bir ilkeyle üretildi. Gece “glaminin” hologramik pullarla, sonsuz lüksün el yapımı aksesuarlarla birleştiği giysilerin özel bağlama teknikleriyle birçok yere farklı yerlere gelebilecek tasarım matematiği ise izleyenleri hayran bıraktı.

Gece de davetliler Bodrum’un muhteşem manzarası eşliğinde masal gibi bir koleksiyon izleyerek, keyifli dakikalar geçirirken, herkesi büyüleyen bir atmosferde, birbirinden şık saatleri de yakından inceleme fırsatı yakaladılar.

Editör: MURAT ÖZER