Prive Revaux’nun yüzde 100 UVA korumalı polarize camlı el yapımı güneş gözlükleri, bir markadan beklediğiniz her şeyi sunmayı amaçlıyor.

Binlerce model arasından kendinize en uygun güneş gözlüğünü seçerken, ilk dikkat etmeniz gereken nokta şüphesiz göz sağlığınızı koruyacak camlara sahip olması. Yazın maruz kalınan UV ışınlarının göz sağlığı üzerinde ciddi etkileri olduğundan, yüzde 100 UV korumalı polarize camlar sizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyacaktır. Yüz şeklinize ve hatlarınıza uygun modelleri tercih etmek de işin ikinci adımı. Güneş gözlüğünüzün çerçeve ve cam rengine karar verirken; saç, ten ve kullandığınız renklerle uyumu göz önünde bulundurulması gereken noktalar. Bu aşamalardan sonra tarzınızı tamamlayacak güneş gözlüğünü bulduğunuzu çerçevesinin yüzünüze oturuşundan anlayacaksınız.

Göz sağlığınızı korumayı amaçlayan, yüz şeklinize ve bütçenize uygun Prive Revaux’nun el yapımı yüzde 100 UVA/UVB korumalı polarize camlı güneş gözlükleri, Atasun Optik’ler, Atasun Optik mobil uygulaması, https://www.atasunoptik.com.tr ve https://eu.priverevaux.com/’da yaz stilini tamamlamak isteyenleri bekliyor.

Prive Revaux’nun ünlü tasarımcıları, 2020 yazında vazgeçilmez klasikleri modern dokunuşlarla harmanlayarak tarzımızı yarattı. Sezonun sevilen güneş gözlüğü modellerini dünyaca ünlü model Adriana Lima, sanatçı Dove Cameron, aktör Jamie Foxx, aktrist Ashley Benson gibi ünlü Hollywood isimlerinin tasarladığı kapsül koleksiyonlarda bulmak mümkün. Atasun Optik; Privé Revaux’nun her yüz şekline uygun, el yapımı, trend ve klasik tarzda geniş ürün çeşitliliğine sahip güneş gözlüklerini, %50 indirim fırsatıyla 300 TL*’ye sunuyor.

PEKİ SİZİN YÜZ ŞEKLİNİZE EN UYGUN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ HANGİSİ?

Oval Yüz Tipi

Oval yüz tipine sahipseniz şanslı sayılırsınız çünkü bu tip yüz şekline neredeyse tüm güneş gözlüğü modelleri uyacaktır. Dengeli orana sahip, ideal yüz tipi olarak da bilinen oval yüz tipinizde çıkık olan elmacık kemiklerinizi daha da ortaya çıkaracak köşeli ve oval modeller tam sizlik. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; yüz orantınızı bozacak, şakaklarınıza dar ya da büyük gelecek modellerden uzak durmak olmalı. Prive Revaux’nun köşeli ve oval detayları bir arada sunan klasik modelleri yazın vazgeçilmezi olacak.

Yuvarlak Yüz Tipi

Yuvarlak yüz tipine sahipseniz yüzünüzün genişliği ve uzunluğu arasında pek fark yoktur ve yanaklarınız dolgundur. Bu nedenle yüzünüzün şekline zıt modeller tercih etmeniz yüzünüzde bir hat yaratarak derinlik ve uzunluk katmanızı sağlayacaktır. Bu görünümü elde edebileceğiniz kare ve dikdörtgen güneş gözlükleri tam sizlik.

Köşeli Yüz Tipi

Kare ve dikdörtgen yüz tipine sahipseniz hatlarınız çok keskin ve belirgindir. Bu sert havayı yumuşatacak yuvarlak hatlı modeller tercih etmek doğru olacaktır. Keskin hatlara sahip köşeli ve kalın saplı güneş gözlüklerini, ya da göz çevrenizden küçük ve dar modelleri tercih etmeniz yüzünüzün orantısız ya da daha büyük gözükmesine neden olabilir. Yüzün uzunluğunu gizleyeceğinden yatay ve geniş çerçeveli modelleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kedi gözü, oval, geometrik ve büyük çerçeveli modeller köşeli yüz tipi için mükemmel alternatiflerdir. Prive Revaux’nun oval hatlara sahip büyük güneş gözlükleri her tarzınızda kullanabileceğiniz en iyi aksesuarlar olacak.

Üçgen Yüz Tipi

Çene ve yanakların geniş, alın kısmının dar olduğu yüz tipidir. Aşağı doğru genişleyen bu yüz tipi için güneş gözlüğü seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta göz çevresini vurgulayan modelleri tercih etmektir. Tercih edilecek model çene genişliğine göre seçilmelidir. İnce çerçeveli ve kedi gözü modelleri bu yüz tipi için oldukça uygundur. Bu modeller yüz hatların dengeleyerek orantılı bir görüntü elde etmenizi sağlar.

Prive Revaux’nun tüm modellerini incelemek için Atasun Optik’leri, Atasun Optik mobil uygulamasını, https://www.atasunoptik.com.tr ve https://eu.priverevaux.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER