Başarısını uluslararası platforma taşıyan RaisaVanessa, 8 Eylül Pazar günü New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştireceği defile ile yeni koleksiyonunu sergileyecek.

RAISAVANESSA, İLK KEZ NEW YORK MODA HAFTASI’NDA

Türkiye’nin kültürel zenginliğini, uluslararası moda standartları ile birleştirerek sıra dışı bir marka yaratan RaisaVanessa 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonu The Lambada’yı, ilk kez New York Moda Haftası resmi takvimi içerisinde Spring Studios‘ da gerçekleştireceği defile ile sunuyor.

2020 İLKBAHAR YAZ "THE LAMBADA" 

Güçlü kadını sıradışı tasarımlarla buluşturan RaisaVanessa, SS20 “The Lambada” koleksiyonu, 80’li yılların sonunda Brezilya’da yayılan bir dans türünden ilham alıyor. Broadway'den Hollywood'a ülkede yaşanan lambada dans çılgınlığı, disko geceleri, ilham veren filmler, kayıtlar koleksiyona ve parçalara göndermeler yapıyor. Koleksiyon dansı ve modayı sanatsal bir formla sunuyor. 50 look tasarımın sergileneceği koleksiyonda, özel dokulu kumaşların hayat verdiği tasarımlar feminen ve seksapeli yüksek kalıplarla birleşiyor.

Defilenin set ve show direktörlüğünü ‘’Uğurhan Akdeniz Special Events & Fashion Shows’’ üstlenirken, makyaj Maybelline New York artistleri tarafından gerçekleştirilecek.

Raisa & Vanessa Hollywood Yıldızlarına Işıltı Katmaya Devam Ediyor !

DENİZKIZI IŞILTISI 

MTV EMA 2018 Bilbao ödül töreninin yıldızlar geçidinde boy gösteren başarılı şarkıcı Halsey iddialı seçimiyle ilgi odağı oldu. Raisa Vanessa’nın derin göğüs, sırt ve bel dekolteli pudra tonlarındaki tasarımıyla kusursuz fiziğini ön plana çıkaran Halsey kısa saçları ve sade makyajıyla kırmızı halı görünümünü tamamladı. Raisa & Vanessa’nın pudra tonlarına kristal taş ve payet işlemeleriyle yeni bir soluk getirdiği tasarımı yerlere kadar uzanan dantel eteği ve uzun kollarıyla da deniz kızı etkisini sonuna kadar yansıttı.

KELEBEK ETKİSİ 

Victoria’s Secret Fashion Show ‘un gösterişli podyumunu aratmayan kendine özgü kırmızı halısı ‘Pink Carpet’ bu yıl yine çok renkliydi. Victorias Secret’ın genç meleklerinden Maggie Laine , renk karnavalının içinden sıyrılan beyaz Raisa & Vannessa seçimiyle gecenin favorisi olan isimler arasındaydı. Laine, gri ve mor kelebek motifleriyle hareket kazanan dantel ve tül detaylı mini elbisesiyle sade ve saf görünürken , kumaşın ölçülü transparanlığıyla da oldukça iddialıydı. Naturel tonlardaki makyajının ve doğal dalgalara bıraktığı saçlarının doğru kombiniyle de doğadan ilham alan tasarımı en kusursuz şekilde ortaya çıkardı.

İDDİALI MOR VE ROMENTİK DANTEL 

MTV ‘nin Avrupa’nın en iyi isimlerine ödül ve övgüler takdim ettiği MTV EMA Bılbao 2018 ödül töreninde kırmızı halıda yer alan başarılı model Ann Kathrin Goetze tercihini Raisa & Vanessa’dan yana kullandı. Bordo ve morun en sıcak tonlarını dengeli şekilde harmanlayan tek omuz mini elbisesi , transparan tül detayları ve ince dantel işlemeleriyle de göz doldurdu.

Romantik ana hatlarıyla zarifçe vücudu saran tasarımın göğüs ve etek bölgesindeki kat kat sıralanan tüller dinamik ve genç görünümü destekleyen nitelikte.

Editör: MURAT ÖZER