Serenay’ın enerjisi ile 80’lerin ruhu, teması ve müziğinden ilham alarak tasarlanan Serenay X Mavi Icon koleksiyonu çok yazlık, çok danslık bir yazı getiriyor.

Mavi; İkonik, renkli, dinamik 80’lerin 2022 yorumu olan yeni Serenay X Mavi koleksiyonu’nu Serenay Sarıkaya’nın katılımıyla gerçekleştirdiği bir etkinlikle tanıttı. Neon renkleri, elektrik desenleri ve iddialı kesimleri ile dikkat çeken koleksiyon, herkesi dans pistine davet ediyor.

75 parçadan oluşan koleksiyonda; pembe, lila, morun en canlı tonlarının bir arada kullanıldığı jarse pantolon ve büstiyer takımlar, çarpıcı desenli elbiseler, şortlar, etekler, gömlekler, tulumlar, denim on denim takımlar, neon baskılı tişörtler ve monogram logoların kullanıldığı parçalar pozitif enerji saçıyor.

Serenay X Mavi Icon, 80’ler ruhunun hareket özgürlüğünü ise tüm koleksiyonda kıvrımları toparlayarak ortaya çıkaran rahat kalıplarla vurguluyor.

GÜNÜN HER ANINDA SERENAY X MAVİ ICON ŞIKLIĞI

Kendinden emin kadınlar, mutlu yaz günlerinin vazgeçilmez parçası büstiyerleri jean’lerle, mini eteklerle, pantolon ve şortlarla kombinleyerek kendi şıklık hikayelerini yazıyor.

Serenay X Mavi Icon koleksiyonuna Mavi’nin mağazaları ve online’dan ulaşılabiliyor.

Editör: MURAT ÖZER