Koton 2019 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu ile sezonun trendlerini tasarımlarına taşıyor. 2019’un trendi egzotik mekanlara seyahat teması; koleksiyonda doğal ve sıcak renklerle yer alıyor. Fas seyahati ve safari hissini yaşatan tasarımlarda doğal taş renkleri ve baharat tonları kullanılıyor.
En moda ve en trend şehir stillerini belirleyen ilkbahar-yaz koleksiyonu, desenleriyle de dikkat çekiyor. Tasarımlarda zebra ve kaplan gibi Afrika çöllerine özgü hayvan derileri ile egzotik mekanlara gönderme yapan şal ve çiçek desenleri yer alıyor. 


Düşük omuzlu ve boyundan bağlamalı tasarımların yer aldığı koleksiyonda, trend kesimler feminen detaylarla bir araya geliyor. İnce şifon ve nakışlı pamuk gibi doğal kumaşların sıklıkla kullanıldığı tasarımlarda, kare, şal ve çiçek desenleri tercih ediliyor.
Yeni sezon tasarımları, şehirli genç kadınların stillerini renk ve desenlerle ön plana çıkarıyor. Safari gömlek ve yüksek belli, bol kesim pantolonlarla oluşturulan kombinlere, taş ve sıcak bej renkleri hakim oluyor. Koleksiyonda Afrika esintili desenler, doğal tonlardaki parçalarla bir arada kullanılarak, modern ve şık bir tarz ortaya çıkıyor. (Pembenar)
 

Editör: MURAT ÖZER