İsveç menşeli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun cilt bakımında yarattığı devrimle tanışan ünlü isimlerin sayısı her geçen gün artıyor. FOREO rüzgârına en son kapılan ünlüler arasında pop yıldızı Miley Cyrus, oyuncu Diana Lane ve modacı Victoria Beckham da var.

Ünlü olmanın belki de en zor yanlarından biri her zaman iyi görünme zorunluluğu… Bu nedenle ünlü isimler, 7/24 onları takip eden gazeteciler, hayranlar ve rakipleri karşısında güzelliklerinden ödün vermek istemiyor. İşte tam da bu yüzden işe ciltlerinden başlıyor, artık İsveç cilt bakımını tercih ediyorlar. İsveç menşeli güzellik teknolojisi markası FOREO, Victoria Beckham’ın moda şovlarının kulisinden, ünlü şarkıcıların banyolarına kadar ışıltılı bir cilde ihtiyaç duyulan her noktada yerini alıyor.

Kısa bir süre önce pop yıldızı Miley Cyrus, Instagram’da 91 milyonu aşkın takipçisiyle güzelliğinin ardındaki sırrı paylaştı. Genç yıldız taze, saydam ve eşit tonda bir cilt için FOREO LUNA 2’yi kullanıyordu.

FOREO LUNA 2 efsanevi şarkıcı ve şarkı yazarı Stevie Nicks’in de banyosunda görüntülendi. Nicks, çeyrek milyon takipçisine LUNA 2’yi tanıtarak seyahatlerde bile yanından ayırmadığını gösterdi.

'FOREO İLE KEŞKE 20 YAŞIMDA TANIŞSAYDIM'

Amerikalı aktrist Diana Lane, New York Times’a verdiği bir röportajda FOREO’ya olan düşkünlüğünü dile getirirken “Onunla keşke 20 yaşımda ve yağlı bir cilde sahip olduğumda tanışsaydım, böylece cildime daha yumuşak davranırdım.” diye konuştu. 

New York ve Londra Moda Haftaları’nda sahne alan Victoria Beckham defilelerinin resmi cilt bakım partneri olan FOREO, defile öncesinde mankenleri taptaze bir görüntü ile podyuma hazırladı.

FOREO kullanan ünlüler arasında Kraliyet ailesinin gelini Megan Markle ve Kim Kardashian gibi daha birçok çarpıcı isim yer alıyor. Bakalım önümüzdeki dönemde bu listeye eklenen yeni ünlüler kimler olacak?

FOREO LUNA 2 yüzünüzü nâzikçe temizlerken kullandığı T-Sonic™ titreşimleri sayesinde makyaj kalıntılarının, kirin ve yağın yüzde 99,5’ini cildinizden arındırırken, peeling etkisi yaparak cildin ölü derilerden arınmasına da yardımcı oluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

FOREO ürünleri Beymen (Zorlu, Suadiye, Panora) mağazalarında ve Beymen, N11, Trendyol, Lidyana, Hepsiburada ve Always Fashion e-mağazalarında satılmaktadır.

Editör: MURAT ÖZER