Tommy Hilfiger, Sonbahar 2019 Koleksiyonu’nu showroomunda düzenlediği bir davetle basına tanıttı. Etkinlikte Tommy Hilfiger Kadın ve Erkek Koleksiyonları, Hilfiger Collection Kadın ve Erkek Koleksiyonları, TommyJeans ve TommySport koleksiyonları yer aldı. Dünyaca ünlü marka elçileri Zendaya ve Lewis Hamilton ile TommyXMercedes-Benz koleksiyonlarının da ön bilgisini veren Tommy Hilfiger’ın koleksiyonlarını inceleyenler arasında tanınmış simalar da vardı.

TOMMY HILFIGER SONBAHAR 2019 KOLEKSİYONUNU TANITTI

Tommy Hilfiger Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Anita Koncabahar ev sahipliğinde düzenlenen tanıtıma çok sayıda katılım oldu. Misafirler, Tommy Hilfiger’ın markanın arşivlerinden faydalanarak kullandığı farklı ebatlardaki logolar ve kendine has sıra dışı tasarımlarıyla oluşturduğu Sonbahar 2019 koleksiyonu ile yakıdan ilgilendiler.

Geniş bir marka portföyüne sahip olan Tommy Hilfiger, lüks giyim, tasarım ve yaşam tarzı ürünleri alanında dünyanın en tanınmış gruplarından biri... Grup, erkekler için tailored ve spor giyim koleksiyonları, kadınlar için hazır ve spor giyim koleksiyonları, çocuk giyim, denim, iç giyim, ayakkabı ve aksesuar alanındaki iddialı koleksiyonları ile tanınıyor.

Tommy Hilfiger dünyaca ünlü marka elçileri ve kendisi gibi güçlü markalarla işbirliği doğrultusunda ortaya çıkardığı koleksiyonlar ve defileleri ile de gündem yaratıyor. Bu yıl ilk kez Paris Moda Haftası’nda yer alan TommyNow ile TommyXZendaya ortak koleksiyonunun dünya prömiyerini gerçekleştiren markanın koleksiyonu dünya çapında ünlü simalardan büyük ilgi gördü.

Bu yıl da küresel marka elçileri Zendaya ve Lewis Hamilton ile işbirliğini sürdüren Tommy Hilfiger’ın yeni sezonda da sürpriz gelişmelerle moda severlerin odağında olması bekleniyor.

Editör: MURAT ÖZER