TommyHilfiger, 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu Tommy Hilfiger Mayadrom Showroom’da düzenlenen bir davetle tanıttı. Etkinlikte, Tommy Hilfiger Kadın, Tommy Hilfiger Erkek, Tommy Hilfiger Jeans, Tommy Hilfiger Icons, Tommy Hilfiger Ayakkabı ve Aksesuar koleksiyonları tanıtıldı. 

MİNA CERAN - ANİTA KONCABAHAR

Dünyada lüks giyim, tasarım ve yaşam tarzı ürünleri alanında en tanınmış gruplardan biri olan PVH grup çatısı altındaki Tommy Hilfiger, yeni koleksiyonunu seçkin bir davetle tanıttı.

ANİTA KONCABAHAR

PVH Türkiye, Tommy Hilfiger Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü Anita Koncabahar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda, İlkbahar 2022 TOMMY HILFIGER Koleksiyonu’ndan modern stiller dikkatleri çekti.

TOMMY HILFIGER İLKBAHAR 2022 KOLEKSİYONU'NU TANITTI 

İlkbahar 2022 TOMMY HILFIGER koleksiyonu, şık parçalarla bireysel stilleri kutlamaya bu sene de devam etti. Temel parçalar arasında erkekler için dokulu ve ince çizgili şort ile düğmeli yakalı gömlek stillerin yer aldığı koleksiyonda kadın giyim seçkisinde ise daha sportif ve prep bir estetik, rahat siluetler, eğlenceli orantılar ve konforlu stiller yer alıyor. 

ANİTA KONCABAHAR - NİL NİNAT

Bu yıl Grammy ödüllü, Golden Globe ve Emmy adayı sanatçı Anthony Ramos’un rol aldığı “Make Your Move” Marka Kampanyası ile 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu duyuran Tommy Hilfiger, Hiçbir Şeyi Boşa Harcamayan ve Herkese Kucak açan iddialı sürdürülebilirlik misyonunu bir adım daha ileriye taşıyarak bu sene ürünlerini daha sürdürülebilir yöntemler ve malzemeler ile üretti.

ANİTA KONCABAHAR - NİL NİNAT

Tommy Hilfiger Türkiye Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Fatih Tezcan, Defne Ercan, Başak Cemşit’in de katıldığı İlkbahar 2022 Koleksiyonu tanıtımına; Bedirhan Soral, Melodi Elbirliler, Semih Işık, Serhat Şengül, Zeynep Soylu, Mina Ceran gibi isimler katılarak tasarımları yakından inceleme fırsatı buldular.

BEDİRHAN SORAL

ANİTA KONCABAHAR - ZEYNEP SOYLU

EKİN SU OKTAR - ANİTA KONCABAHAR - NAZLI KAYRAN

MUKADDES KAYA - ANİTA KONCABAHAR

GÜLŞAH ÇİFTİ KONAK

ÖZGÜR YÜKSEL

MİNA CERAN

NİL NİNAT

Editör: MURAT ÖZER