Boyner, modacı Tuvana Büyükçınar ile ikinci kez bir araya geldiğini açıkladı.  Tuvana Büyükçınar, yeni sezonda Boyner için birbirinden tarz, yaza uygun 30 parçadan oluşan “Beach in the City” konseptinde kapsül bir koleksiyon hazırladığını belirtti.

Boyner ile Tuvana Büyükçınar, yaz sezonu için yeniden bir araya geldiklerini duyurdu. Moda tasarımcısı Tuvana Büyükçınar’ın Boyner’in özel markalarından Fabrika için hazırladığı Tuvanam x Fabrika yeni sezon koleksiyonunun Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de moda severlerle buluştuğu belirtildi.

YAZ ENERJİSİNDEN İLHAM ALINDI

Toplam 30 parçalık Tuvanam x Fabrika kapsül koleksiyonunda, çizgili elbiseler, gömlekler, bol pantolonlar ve son birkaç sezonun vazgeçilmezi olan kaftanların yer aldığı belirtildi. Koleksiyonda, Tuvana Büyükçınar imzası taşıyan kaftanlar, doğal elyaf ve desenli kumaşlar ile farklı kumaşların birleşimiyle oluşmuş parçaların ön planda olduğu belirtildi. Kullanılan 2021 yazının favori rengi fosforlu sarı, haki, yeşil, siyah ve beyaz renkleri ile ise yazın enerjisinden ilham alındığı söylendi.

Tuvana Büyükçınar’ın kendi giyim tarzından esinlenerek hazırladığı ve yaza uygun parçalar sunduğu Tuvanam x Fabrika koleksiyonunun cool, genç ve tarz giyinmeyi seven kadınlara hitap ettiği vurgulandı.

Editör: MURAT ÖZER