Ünlü blogger Rüya Büyüktetik Cansağlar, "Tatil planım; pandeminin yarattığı ruhsal yorgunluktan sıyrılmak, dinlenmek, biraz hayal kurabilmek ve enerji depolamak" dedi.

Gökçeada ve Bodrum’da tatil yapmaktan büyük keyif aldığını dile getiren Blogger Rüya Büyüktetik Cansağlar, bol bol dinleneceği ve enerji depolayacağı bir tatil yapacağını belirtti.

Ünlü blogger Rüya Büyüktetik Cansağlar, bu yaz ki tatil planlarını ve unutmadığı tatil anılarını MAG Ağustos sayısı için anlattı. 

“Bu yaz ülkemizde sevdiğimiz lokasyonlarda olacağız. Bodrum ve Gökçeada gibi. Yazı Marmaris’te kapatmayı planlıyoruz” diyen ünlü blogger, unutamadığı tatil anılarına ilişkin ise ; “Çok fazla keyifli anımız var ama tatsız bir tanesini pek unutamıyorum; İtalya’da sinek ısırıklarından dolayı hastanelik olmuştum" ifadelerine ter verdi.

Tatil bavulunda olmazsa olmazları sıralayan Rüya Büyüktetik, “Tek parça, abartıdan uzak ama çarpıcı mayolar, elbiseler ve bolca güneş gözlüğü her daim favorim” dedi. Ünlü blogger, zaman geçirmekten en çok keyif aldığınız tatil partneriniz kim soruna ise; “En iyi tatil partnerim, eşim. Eşimle birlikte yaptığım her aktivite, vakit geçirdiğim her an benim için çok kıymetli” şeklinde yanıt verdi. 

 “EN İYİ TATİL PARTNERİM, EŞİM”

Bu yaz tatil planlarınız nelerdir?

Bu yaz ülkemizde sevdiğimiz lokasyonlarda olacağız. Bodrum ve Gökçeada gibi. Yazı Marmaris’te kapatmayı planlıyoruz.

Unutamadığınız tatil anısı nedir?

Çok fazla keyifli anımız var ama tatsız bir tanesini pek unutamıyorum; İtalya’da sinek ısırıklarından dolayı hastanelik olmuştum.

Tatile dair hayalleriniz nelerdir?

Tatil planım; pandeminin yarattığı ruhsal yorgunluktan sıyrılmak, dinlenmek, biraz hayal kurabilmek ve enerji depolamak.

Türkiye’de ve Dünya’da en sevdiğiniz tatil yerleri?

Yaz için Türkiye’de; Bodrum, Gökçeada ve Marmaris. Avrupa’da ise yakınlığıyla da ön plana çıkan Güney İtalya, Fransa ve Yunan Adaları en sevdiğim yerler arasında. Tabii yaz, kış fark etmeksizin en favori tatil yerlerim, Paris ve Los Angeles...

Bu yılki tatil bavulu favorileriniz...

Tek parça, abartıdan uzak ama çarpıcı mayolar, elbiseler ve bolca güneş gözlüğü her daim favorim.

Zaman geçirmekten en çok keyif aldığınız tatil partnerleriniz kimler?

En iyi tatil partnerim, eşim. Eşimle birlikte yaptığım her aktivite, vakit geçirdiğim her an benim için çok kıymetli.

Editör: MURAT ÖZER