Melis Güler’in sahibi olduğu 3 çocuğunun baş harflerinden oluşan “Maymira” güzellik merkezi, ünlü isimlerin katılımı ile Alkent bölgesinde açıldı.

MELİS GÜLER

Cemiyet hayatından isimlerinin katıldığı açılışa ilgi büyüktü. Melis Güler güzellik sektöründeki en son yenilikler hakkında bilgi verdi. Alkent 2000’de yaşayan elit kişilere yakın mesafede olan güzellik merkezinde birçok işlem yapılacak.

NADYA GÜLER

MAYMİRA ÜNLÜ İSİMLERİN KATILIMIYLA KAPILARINI AÇTI

Bundan sonra Alkent 2000’de ve bu çevrede yaşayanların çok yakınlarında olduklarını belirten Güler, “Misafirlerimizin şehre inmesine gerek kalmadı. Biz onlara merkezi taşıdık” dedi. Açılış töreninde misafirlere Hollywood yıldızlarının da kullandığı kişisel bakım ve güzellik alanındaki yeni uygulamalar da tanıtıldı.

BIANCA MALGAZ, MELİS- ROBER - CANER GÜLER

GÜZELLİK  ARTIK “MAYMİRA”YA EMANET

Maymira; güzellik merkezi, dermatolog, diyetisyen ve estetik cerrahlardan oluşan uzman bir kadroya sahip. Merkez son teknolojik cihazları, cilt bakımı-tedavileri, frozen face, frozen eyes, magic crush, slim care, micro plus makinaları, bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj, kalıcı protez oje, lazer epilasyon gibi alanlarıyla öne çıkacak.

BIANCA MALGAZ

Merkezin açılışına katılan davetliler, alanında uzman isimlerden güzelliğe dair özel bilgiler de aldılar. Son olarak Güler “Bugün itibarı ile herkesi güzelliğin merkezine “Maymira” ya bekliyoruz” dedi.

DİANA ŞENER

DİLARA BAKİREL

DİLARA ÖZBOYACI

FİLİZ TAVŞANLI - MELİS GÜLER - DİLEK BAYDEDE

GÜLHAN - HALİT KARABAŞOĞLU

HÜGET ÖZBOYACI

KARİN BEN

MELİNA - MELİS - ROZA GÜLER

NATALİ ÜÇKARDEŞ

SELİN ŞENER, ROBER - MELİS GÜLER, METE ŞENER

Editör: MURAT ÖZER