Dünyaca ünlü top model Dunja Milatovic, Mybestfriends'in mayo koleksiyonunun çekimlerinde güzelliğiyle büyüledi. Güzel model Mybestfriends koleksiyonun çekimleri için objektif karşısına geçti.

Zamansızlığın sınırlarını zorlayan Mybestfriends, bu yaz stil sahibi kadınların gardırobuna mini mayo koleksiyonuyla güç katıyor.

ÜNLÜ MODEL DUNJA MILATOVİC Mybestfriends MAYO ÇEKİMİNDE GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ...

Sırp model Dunja Milatovic Şile sahilinde Mybestfriends mayoları ile fotoğrafçı Ergun Turunç’un objektifine poz verdi.

MAYO’DA Mybestfriends FARKI!

Yaz koleksiyonundan ilhamla hazırlanan Mybestfriends mayoları tasarımları ve kombinleriyle stilinize alternatifler sunuyor. Mybestfriends mayo koleksiyonu sadece plajlarda değil jean ve etekle kombinlenerek günün her saati dilediğiniz yerde şıklığınıza bütünlük ve uyum sağlıyor. Cashmere blue, iceberg green, army green ve silver tonları kullanılarak hazırlanan Mybestfriends mayoları yaz hiç bitmesin hissini veriyor.

DENİZ, KUM, GÜNEŞ, GÜNDÜZDEN GECEYE; YAZ Mybestfriends’DE!!!

Mybestfriends tasarımcısı Ayşegül Afacan Köksal " Yaz koleksiyonumuzdaki renklerle ve tasarımlarla uyum sağlayarak hazırladığımız mini mayo koleksiyonumuzla zahmetsiz şıklığı sunuyoruz. Zaman ve mekanı sınırlamadığımız mayolar, gündüzden geceye devam eden parçalar olacak şekilde hazırlamaya özen gösterdik. Gelen ilgi ve taleplerden dolayı çok mutluyuz’’ dedi.

Editör: MURAT ÖZER