İsveçli ünlü model Elenor Lilja ve Ukraynalı güzel Valeria Rudenko mybestfriends için bir araya geldi. mybestfriends 2019-2020 Sonbahar/Kış koleksiyonu için ünlü modeller, fotoğrafçı Selçuk Danyıldız'ın objektifine poz verdi. 

İsveçli ünlü model Elenor Lilja,  ‘‘Koleksiyon çok cool ve feminen detaylarıyla çok sade ama havalı… Hepsine bayıldım, en favorim omuzdan çıtçıtlı bej elbise… İstanbul’da en çok Cihangir ve orada kahvaltı yapmayı seviyorum’’ dedi.

ELENORE LILJA - VALERIA RUDENKO

Ukraynalı güzel Valeria Rudenko ise, ‘‘Almak istediğinde seçemeyeceğin yada hepsinden almak isteyeceğin çok stil bir koleksiyon. Kiremit rengi şişme mont, kiremit rengi deri pantolon ve mavi askili mini saten elbiseye bayıldım. Türk yemeklerini genel olarak çok beğeniyorum’’ dedi.

Mybestfriends’İN GÜÇLÜ KADIN STİLİ 2019-20 SONBAHAR-KIŞ... BU SEZON KURAL YOK!

Mybestfriends 2019-20 Sonbahar - Kış koleksiyonu 70’lerin mimarisi ve 80'lerin detaylarıyla tasarlandı. Kadının gücünü simgeleyen Mybestfriends stili bu sezon da gardırobunuzu yeni bir anlayış ile canlandırmayı vaat ediyor.

70’lerin özgür, asi ve zarif tarzı ile 80’lerin gösterişli, cesur, güçlü ve popüler stilinin klavuz olduğu Mybestfriends Sonbahar-Kış koleksiyonu maskülen ve kendine güvenen siluetler ön plana çıkartarak sürpriz kesimlerle zamansız şıklığı vurguluyor. Bayrağı taşıyan öncü kadınlardan ve minimalist mimariden ilham alınarak “daha az, daha çoktur” sloganıyla bütünleştirilerek tasarlandı.

Maskülen kesimleri feminen detaylarla yumuşatıp feminen parçaları ise maskülen kalıplarla bir araya getirerek konforlu lüksü yakalamanıza olanak sağlıyor. Özenle seçilmiş doğal elyaflardan üretilen kumaşlar, yünler, pamuklar ve ipekler modayı rahat ve şık hale getiriyor. Natürel tonlar zemini oluştururken buna eşlik eden renkler ise kiremit, lacivert, turuncu ve maviler…

 BU SEZON KURAL YOK!

Mybestfriends tasarımcısı Ayşegül Afacan Köksal, “Girdiği her ortamda farklı oluşuyla dikkat çeken bir kadın yaratmak istedik. Bu koleksiyonda kural yok! 70’lerin düşünceli, zarif, aynı zamanda asi ve 80’lerin heyecan verici, güçlü ve göz alıcı trendlerini ve yaşam tarzlarını koleksiyonda vücut bulacak şekilde yeniden tasarladım. Mybestfriends stili bu sezon pistleri, sokakları, özel davetleri gündüzden geceye ele geçirmeye geliyor,” dedi.

Editör: MURAT ÖZER