Vakko, Sonbahar-Kış kadın koleksiyonundaki tasarımlar sezonun dinamiğini yansıtan çizgi ve kesimleriyle dikkati çekiyor. Güçlü bir stil yansıması yaratan tasarımlarda renk blokları, ekose, animal print ve çizgilerin dünyası öne çıkıyor.

VAKKO’DAN ÇİZGİLERİN ÖTESİNDE TASARIMLAR

‘Moda Vakko’dur mottosuyla sezon modasını yaratan Vakko Sonbahar-Kış koleksiyonunda desenler koleksiyonun retro efektine vurgu yapıyor. Günün dinamiklerini nostaljik bir sıcaklıkla bir araya getiren Vakko, kış görünümündeki değişimde desenleriyle fark yaratıyor. Modanın hafızasındaki yolculuk bize geçmişin desenlerini bugünün kesimleriyle modernize etme şansı tanıyor.

Karakterli ve rafine hatlarıyla modanın kendi içindeki döngüsüne uyum sağlayan Vakko Kadın tasarımları içerisindeki tüm renkler; ekose, çizgi ve emprimede buluşuyor. Son yıllarda modadaki güçlü adımlarını sürdüren ekose sonbahar kışın baş aktörü. Ekose, ezeli rakibi çizgili tasarımlarla rakip olmayı bir kenara bırakarak aynı koleksiyonda buluşuyor. Ekose zaman zaman farklı desenlerle aynı siluette buluşarak sezonun stil oyunlarının bir parçası oluyor.

Vakko sezonunun renkli, enerjik, ekoselerle zamansızlığı yakalayan tasarımları, aksesuarda Vakko monogram ile bütünlük sağlıyor. İkonik monogram, farklı hikayeler kurgulayarak sezonun modasını yaratıyor. Çanta, balerin, sneakers ve kemer ürünlerinde monogram koleksiyonu da benzersiz bir yolculuğun izlerini taşıyor.

Editör: MURAT ÖZER