Tasarımları dünyada en çok konuşulan ve Taylor Swift, Uma Thurman, Angelina Jolie, Emily Blunt, Kate Winslet, Camridge Düşesi Kate Middleton gibi ikonik ve etkili kadınların kırmızı halı tercihi olan Jenny Packham,yeni koleksiyonunun lansmanı için Vakko’da Türk moda severlerle bir araya geldi.

ENNY PACKHAM YENİ KOLEKSİYONUN DÜNYADAKİ İLK LANSMANIYLA VAKKO’DA

İngiltere’nin en başarılı ve bağımsız moda markalarından biri olan dünyaca ünlü tasarımcı Jenny Packham, AW19 Pre-Collection’ın ilk sunumunu Vakko Zorlu Center’da gerçekleştirdi. Kendine özgü ve güncel tasarım çizgisi ve styling anlayışıyla gelinlik endüstrisine soluk getiren; tasarımları, kırmızı halının en ikonik, yetenekli ve etkili kadınları tarafından tercih edilen Jenny Packham, Türkiye’deki lansmanla birlikte yeni tasarımlarının dünyada ilk kez Vakko’da satışa çıktığını duyurdu.

Jenny Packham AW19 Pre-Collection’ın ilham kaynağını, Amerikalı tanınmış fotoğrafçı Slim Aarons’ın eserlerinde yer alan şaşaalı hayatlara sahip kadınlardan alıyor. Şehirdeki partilerden Palm Beach ve İtalyan Rivierası’na, Slim Aarons’ın çalışmaları, fotoğrafladığı kadınlar ve renkleri cesurca kullanımı Packham’ın koleksiyonu hazırlama sürecinde çıkış noktası oluyor. Koleksiyonda yer alan tasarımlar cazibeye, zarafete ve abartının belki de en yüksek dozda hissedildiği döneme övgü niteliği taşıyor. Packham, sayısız sosyal etkinliğe katılan, Kaliforniya’nın özgür ruhlu kadınları için bir gardırop hayal ediyor. 60’lı yılların renk paleti ve 70’li yılların son moda stil algısıyla hazırlanan Jenny Packham AW19 koleksiyonunda özel günlerde giyilebilecek zarif ve cazibeli parçalar, feminen silüete sahip modern kokteyl elbiseleri ön planda.

İnci beyazı ve pastel gül tonları gibi renklerin koyu kırmızı tonlarıyla, gümüş ve altın rengi işlemelerle bir arada kullanıldığı koleksiyonda modern ve romantik feminen tasarım anlayışı hakim. 3D kristal işlemeli krep kumaşlar, parlak kumaşa sahip piliseli tül etekler, grafik dantel desene sahip payetli kokteyl elbiseleri, geniş paça tulumlar ve maksi boy gece elbiseleri adeta Aarons’ın fotoğrafladığı göz alıcı hayatlara sahip kadınların dolabından çıkmış gibi görünüyor.

Editör: MURAT ÖZER