Her sezon kampanyalarında dünya, doğa ve hayvanlar gibi toplumsal konulara dikkat çeken Vakkorama yeni sezon kampanyası ‘Space Camp’ ile gezegenin dışına çıkarak evrenin derinliklerinde yeni bir dünya olasılığını sorguluyor.

UZAY İNSANOĞLUNU KURTARACAK MI?

Doğanın gücünü (Re)Manifesto ile anlatan Vakkorama, yeni sezonda dünyanın dışına çıkarak, uzayın derinliklerini ve uzayda bir hayatı keşfetmeye çıkıyor. Atmosfer, gezenler, yıldızlar ve yer çekimsiz ortamda yeni bir hayatı sorgulayan kampanya ‘Uzay insanoğlunu kurtaracak mı?’ sorusuna dikkat çekiyor.

Vakkorama yükselen çevre bilinci ile küresel ekolojik krize odaklanıyor ve insanlık için başka bir gezegen olmadığı gerçeğini tekrar hatırlatırken evrenden aldığı bu ilhamla uzay çağına doğru bir yolculuğa çıkıyor.

Kampanya çekimlerinde uzay şartlarını anımsatan farklı hava durumlarına uygun korunaklı kıyafetler sunan tasarımlar, zamanla sezona uyum sağlayarak modayı alternatif ve deneysel olarak yorumluyor.

Yerkürenin çağrısını daha güçlü vurgulamak için seçilen neon ve parlak parçalar bilim kurgu sahnelerini anımsatan stiller sunuyor. Tartan ile kullanılan uzay çağı görünümleri günlük yaşantımızda tercih ettiğimiz sıradan tarzın dışına çıkıyor. 

Metalik tonların hâkim olduğu parçalar ise canlı kırmızılarla sınırları aşarak bir kontrast oluşturuyor.

Vakkorama ‘Space Camp’, sezon boyunca farklı içeriklerle karşımıza çıkacak.

Editör: MURAT ÖZER