Cilt ihtiyaçlarına uygun uzman ürünleriyle etkili çözümler üreten Vichy, koyu leke karşıtı yenilik sunan Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum’u Goose No.25’te gerçekleştirilen lansman ile tanıttı.

CEREN HEPYALNIZ - MERT VİDİNLİ - HİLAL GÖKALP

Mert Vidinli moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe; L’Oréal Aktif Kozmetik Pazarlama Direktörü Ceren Hepyalnız, Dermatolog Doç. Dr. Hilal Gökalp, Meriç Küçük, Nur Bilen Yavuzer, Burcu Esmersoy, Aslı Şen, Elisabeth Mas, Yasemin Şefkatli Tatlıses, Selin Yağcıoğlu, Gizem Hatipoğlu ve Pelin Kaya katıldı. 

ASLI ŞEN 

Lekelere meydan okuyor, yaşlanma belirtileriyle savaşta yeni bir çağ başlatan Liftactiv B3 Serum, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Yaşlanma karşıtı etkinlik sunan Liftactiv serisinin yeni üyesi B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, güçlü içeriği ile leke ve kırışıklık görünümünde sadece 1 ayda gözle görülür etki sağlıyor.

BURCU ESMERSOY 

Vichy’nin yeni ürünü Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, ünlü isimlerin katıldığı lansman etkinliğinde tanıtıldı. Goose No.25’te düzenlenen tanıtımda, Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum’u kullananlar deneyimlerini aktardı. Cilt bakımında dikkat edilmesi gereken noktaların ele alındığı etkinlikte, Burcu Esmersoy, Meriç Küçük ve Nur Bilen Yavuzer ile birlikte hazırlanan Vichy Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum kullanımlarının yer aldığı deneyim videoları da konuklarla paylaşıldı.

NUR BİLEN YAVUZER 

CEREN HEPYALNIZ: "TÜRKİYE'DE HER 3 KADINDAN BİRİNDE LEKE PROBLEMİ VAR"

Yeni Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum’un lansmanında konuşan L’Oréal Aktif Kozmetik Pazarlama Direktörü Ceren Hepyalnız, “Neredeyse 4 mevsim güneşi gördüğümüz ülkemizde leke kadınların en büyük cilt problemi. Türkiye’de her 3 kadından birinde leke problemi var ve kadınlar cilt lekelerinin kendilerini rahatsız ettiğini vurguluyor. Leke karşıtı bakım yapmak için birçok ürün var ancak leke çok zor gecen bir problem, o yüzden kullanacağınız ürünlerin içeriklerinin güçlü ve temiz olması ve de ürünlerin dermatolojik olarak onaylı olması çok önemli. Çünkü leke tedavisi zorlu bir süreç ve bu sürece doğru ürünlerle başlamalısınız. Güçlü formülü ve temiz içerikleri ile yeni serumumuz Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, bakımda dönüşüm etkisi yaratıyor. Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, güçlü ve etkili içerikleriyle dikkat çekiyor” dedi.

HİLAL GÖKALP: "TÜRKİYE'DE GÖRÜLEN CİLT LEKELERİNİN 3 ANA SEBEBİ; GÜNEŞ, HORMONAL DEĞİŞİMLER VE AKNE SONRASI OLUŞAN LEKELER"

Leke probleminin toplumda sıklıkla görüldüğünü, Türkiye’de görülen cilt lekelerinin 3 ana sebebinin güneş, hormonal değişimler ve akne sonrası oluşan lekeler olduğunu belirten Doç. Dr. Hilal Gökalp, “Hastalarım da en çok güneş, hormonal kaynaklı özellikle hamilelik sonrası ve sivilce sonrası kalan leke şikâyeti ile geliyorlar. Leke herkeste çok yaygın. Bunun bazı nedenleri var. Leke odaklı baktığımızda B3 vitamini cilt üzerinde oldukça etkili” dedi.

ELİSABETH MAS 

Yepyeni Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum ile cildinizde mucizevi etki!

Vichy’nin yeni ürünü Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, ciltteki yaşlanma belirtileri ve leke karşıtı cilt bakımında yeni bir sayfa açıyor. Yaşlanma karşıtı etkinlik sunan Liftactiv serisinin son üyesi yepyeni B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, cilt lekeleriyle savaşta bakım rutinlerinin yıldızı oluyor. Cilt bakım tutkunlarının favorisi olacak Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, güçlü aktif bileşenlerle koyu leke görünümünü düzeltiyor ve önlüyor. Etkisi klinik olarak kanıtlanmış Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, koyu leke görünümünde sadece 1 ayda etkisini gösteriyor ve eşitlenmiş bir cilt tonu sağlıyor.

GİZEM HATİPOĞLU 

Yeni Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, içeriğindeki Niasinamid ile koyu lekelerin görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı oluyor, Peeling Kompleks ile cilde daha eşit ve aydınlık bir görünüm veriyor. C Vitamini ve Peptitler ile leke oluşumunu önlerken kırışıklık görünümünün de önüne geçiyor. Ciltte hızla emilen hafif ve yağsız bir dokuya sahip serum, hassas damlalığı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor ve istediğiniz miktarı ayarlayarak dilediğiniz ışıltı ve pürüzsüzlüğe ulaşmanıza yardımcı oluyor.

PELİN KAYA 

Tüm cilt tipleri için uygun olan ve dermatolojik kontrol altında test edilmiş Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, 1 ayda koyu leke görünümünde gözle görülür azalma* sağlıyor. Deneyenlerin %78’inde daha eşit cilt tonu görülmüştür**. Yaşlanma ve leke karşıtı cilt bakım rutininizin ilk aşamasında, temiz ve kuru cilde sabah ve akşam birkaç damla uygulayabilirsiniz.

*Klinik test, 44 kişi
**Kişisel değerlendirme, 52 kişi, 1 ay

Vichy Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum 30 ml için Önerilen Tüketici Satış Fiyatı: 589,90 TL

SELİN YAĞCIOĞLU 

YASEMİN ŞEFKATLİ TATLISES 

BİLGE YILDIRIM 

Editör: MURAT ÖZER