Victoria’s Secret kadınların hayatına dokunacak yeni iş birlikleriyle dönüşümünü devam ettiriyor. Markanın geleceğini şekillendiren VS Collective topluluğuna savunucu, girişimci ve model Bella Hadid’in de dahil olması ile yeni bir soluk geliyor…

VS Collective, dünyada olumlu bir değişim yaratmak için ortak bir hedefi paylaşan öncü ortaklardan oluşan bir gruptur. Özgün hikayeleri ve tutkuları olan partnerler, dünyanın en büyük ve tanınmış kadın markasının geleceğini şekillendirmek için ilham veriyor. VS Collective sosyal, kültürel ve ticari ilişkiler yoluyla yeni ortaklık programları, devrim niteliğinde ürün koleksiyonları, ilgi çekici ve ilham verici içerikler oluşturmak ve kadınlar için hayati önem taşıyan konulara destek toplamak için çalışıyor.

Topluluğa katılan en yeni ismi ise savunucu ve girişimci ünlü model Bella Hadid! Bella Hadid’in Victoria’s Secret ile olan geçmiş çalışmalarından VS Collective’e getirecek çok önemli ve eşsiz bir bakış açısı var. VS Collective şimdiye kadar Victoria’s Secret için bir dizi koleksiyonda yer alan Bella Hadid ile gelecekteki iş birlikleri hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmayı dört gözle bekliyor!

Victoria’s Secret dünyada olumlu değişimi teşvik etmek için ortak bir tutkuyu paylaşan öncü kadınların hikayelerini ve deneyimlerini paylaşarak kadınlarla bağlantı kurmak ve kadınlara ilham vermek için yaratılan VS Collective’i duyurmak için ödüllü sunucu, savunucu ve Girlgaze kurucusu Amanda de Cadent tarafından sunulan VS Voices podcast'ini başlatmıştır.

VS Voices'ın her bölümünde Cadenet ile bire bir röportaj ve VS Collective'in simgelerinin yanı sıra bugün dünyamızın önde gelen diğer seslerinin isimleri de yer alıyor. Sohbetler her kadının benzersiz geçmişlerini, deneyimlerini ve tutkularını ve bunların onun savunuculuğuna nasıl ilham verdiğini keşfediyor.

Her zaman değişim yaratanlar için bir yer olacak, birçok farklı sesi, bakış açısını ve deneyimi paylaşacak olan VS Voices Podcast’ini dinlemek için Victoria’s Secret Collective’i takip edin! 

İstediğiniz platformdan dinleyebileceğiniz VS Voices podcastlerine https://www.victoriassecret.com/us/vs-voices adresini ziyaret ederek ulaşın! Güçlü bir topluluğun parçası olmaya VS Collective ile başlayın!

Editör: MURAT ÖZER