Emina Jahovic’in ikonik stilinden ilham alan Yaemina Beauty, suya dayanıklı eyeliner ve kaş kalemi ile plajda da tüm gözleri üzerinize çekiyor.

İkonik stili ve kendine has tarzıyla ilham veren Emina Jahovic’in kurucusu olduğu Yaemina Beauty, yaz aylarında da büyüleyici göz makyajınızla dikkat çekmenizi sağlıyor. Suya dayanıklı formülü, kolay sürüm sağlayan fırçası ve şık tasarımı ile tercih edilen Yaemina Roller Coaster Eyeliner ister şehirde ister plajda gözlerinizin güzelliğini vurguluyor. 24 saate kadar kalıcı, mat, yoğun siyah ve suya dayanıklı eyeliner içeriğindeki yüksek oranda karbon siyahı ve özel bileşenler sayesinde sağlıyor ve ince ucu ve hızlı kuruyan mat formülü ile keskin, ince, kusursuz çizgiler elde etmenize olanak tanıyor.

FİYAT: 129 TL

BÜYÜLEYİCİ BAKIŞLARINIZI BİÇİMLİ KAŞLAR İLE DESTEKLEYİN

Kaşlarınızın şekli tüm bakışlarınızı etkiler; yanlış biçimlendirilmiş kaşlar sizi olduğunuzdan daha yorgun, daha sert veya daha fresh gösterebilir. Sıcak yaz günlerinde sağladığı kalıcılık ile güçlü ifadenizi gün boyu koruyan Yaemina Suya Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Kaş Belirginleştirici Kaş Kalemi, asansörlü mekanizması ve kaş kıllarını taklit ederek ince çizgiler çizmenizi sağlayan mikro ucu ile ifadenizi destekliyor. Üç farklı renk tonuna sahip olan kaş kalemi kaşlarınız ile tam uyum sağlıyor. 

FİYAT: 109 TL

YAEMİNA BEAUTY İLE KUSURSUZ DUDAKLAR 

Emina Jahovic’in büyüleyici stilinden ilham alan Yaemina Beauty ile dudaklarınızda kusursuzluğu deneyimleyin.

Stiliyle tüm dünyanın odağında yer alan Emina Jahovic’in kurucusu olduğu Yaemina Beauty, her zevke uygun dudak ürünleri ile yaz aylarında da kusursuz dudakların sırrı. İster Yaemina Beauty My Jam Lipgloss ile ışıl ışıl dudaklarla taptaze bir görüntü elde edin, ister suya dayanıklı Yaemina Beauty Totally Mat Liquid ruj ile plaj stilinizde de dudaklarınızı vurgulayın, Yaemina Beauty ile tüm gözler üzerinizde olacak. 

Yaemina Beauty Totally Mat Liquid Ruj

Uzun süre dayanıklı formülü ile kadınların vazgeçilmezi olan Yaemina Beauty Totally Mat Liquid ruj, tek dokunuşla rengini tam vererek kusursuz görünen dudaklar sağlıyor. İster denizde plaj stilinizi tamamlayın ister şehir hayatının yoğun temposunda rujunuzu tazelemeden tüm gün mükemmel dudakların keyfini yaşayın Yaemina hep yanınızda.

FİYAT: 119 TL

Yaemina Beauty My Jam Dudak Parlatıcısı

Daha dolgun ve sağlıkla parlayan dudakları kim istemez ki? Uygulamadan sonra besleyici dudak balmı haline gelen My Jam renkli dudak parlatıcısı, kremsi dokusuyla kuru dudakları canlandırırken aynı zamanda yumuşatıyor. İçeriğindeki E vitamini, argan yağı ve jojoba yağı dudak çizgilerini yumuşatıp nemi hapsederek dudakları güçlendiriyor. Yoğun besleyici içeriğine rağmen dudaklarda yapışma hissi yaratmayan özel formül ise kullanım konforunu en üst seviyeye çıkartıyor. 

FİYAT: 99 TL

Editör: MURAT ÖZER