E-Ticaretin lider markası Trendyol.com, Cilt bakımının öncü markası Clinique  ve sahil modasına beş yılı aşkın süredir yön veren Türk mayo markası Lily&Rose güçlerini özel bir etkinlik için birleştirdi. Clinique’in 96  saat nemlendirme özelliğine sahip Moisture Surge serisinin yeni üyesi göz kreminin ve Trendyol >< Lily&Rose SS’19 Koleksiyonunun ilk kez sunulduğu etkinlikte; sanat ve moda dünyası bir araya geldiler. Gizem Barlak, Cemre Kemer, Dila Tarkan, Çağla Demir, Volkan Karataş gibi isimlerin katılım gösterdiği etkinlikte her detay Moisture Surge ve Lily&Rose’un kurumsal rengi olan pembeye dönüştürüldü. Konuklara şehir içinde pembe botanik bir dünya sunan etkinlikte; yiyeceklerden duvarlara, içeceklerden çiçeklere her şey pembeydi! 

ÜNLÜ İSİMLER CLINIQUE VE TRENDYOL İLE YAZA MERHABA DEDİ 

Trendyol >< Lily&Rose X Clinique butiği; Haziran ayı boyunca yazın tüm ihtiyaçlarını tek bir butikte Trendyol.com’da moda tutkunlarına sunacak. 

Lily & Rose’un trendleri belirleyen benzersiz stillere sahip kadınlar için hazırladığı etnik çizgileri ve özgün kalıplarıyla öne çıkan tasarımları, Trendyol iş birliği çerçevesinde daha da renkleniyor. Özel tasarım mayo, bikini, mayokini ve plaj giyiminden oluşan koleksiyon sahillere egzotik bir esinti katmak için şimdiden sepetlerdeki yerini almaya hazır! Beachwear ürünlerinde sıkça tercih edilen, hızlı kuruma özelliğine sahip özel donanıma sahip kumaşlarla hazırlanan koleksiyonda fırfır ve volan detayları farklı vücut tiplerini kusursuzlaştırarak muhteşem oranı yakalıyor.


DOĞANIN GERÇEK GÜCÜ İLE TANIŞIN. 96 SAAT BOYUNCA YOĞUN NEMLENDİRME: 

CLINIQE MOISTURE SURGE 

 Kırışıklıkların giderilmesini sağlayan, göz çevresindeki nemi yenilemeye yardımcı olan ultra hafif ve dolgunlaştırıcı su-jel bazlı nemlendiricimiz ile tanışın.  Auto-replenishing Lipid Sphere Teknolojisi içeren saf aloe yağı ile kapsüllenmiş antioksidanlar, erken yaşlanmaya yol açabilecek çevresel stres döngüsünü kırarken, nem kaybını en aza indirger.  Nem Tutucu Süper Matrix Teknolojisi ile nemi mıknatıs gibi çekerek cilde hapseder. Böylelikle göz çevresi pürüzsüz ve makyaja hazır hale gelir.  Gözlerde iyi bir gece uykusu etkisi.  3 farklı büyüklükteki Hyalüronik Asit molekülleri sayesinde göz çevresine, daha dolgun, daha ışıltılı ve anında sıkılaşmış hissi kazandırır.  Salatalık ve yosun özleri ve yeşil çay özütü ile yorgun görünümden uzaklaştırır.  Tüm Moisture Surge Ailesi gibi...   Çok işlevli. Sadece harika bir göz çevresi bazı değil. – Seyahat sırasında, toplantıdan önce veya yoğun bir günün sonunda, aydınlık ve yoğun neme ihtiyacın olduğu her an yanınızda.  Harika bir 3 dakikalık göz çevresi maskesi.  Nasıl Kullanılır?  Sabah ve akşam rutininize bezelye tanesi kadar ekleyin. Parmaklarınızın arasında tanecikleri eritin, ardından göz çevresine masaj yaparak uygulayın.   

Editör: MURAT ÖZER