MTV, Alicia Keys, Karol G, DaBaby, Jack Harlow ve Tate McRae'nin 2020 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde sahne alacak sanatçıların arasında yer alacaklarını açıkladı.

ALICIA KEYS

ALICIA KEYS, DABABY, KAROL G, TATE MCRAE VE JACK HARLOW, 2020 MTV AVRUPA MÜZİK ÖDÜLLERİ’NDE SAHNE ALACAK 

Ayrıca Amerikalı şarkıcı Madison Beer, Brezilyalı süperstar Anitta, süper model Winnie Harlow, WWE Universal Şampiyonu Roman Reigns ve eski MTV sunucuları Bebe Rexha ve Rita Ora, 8 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde yer alacak. Madison Beer, Why Don't We ve 24kGoldn tören öncesi performanslarla müzik kutlamalarını başlatacak.

BEBE REXHA

RİTA ORA

Hip hop fenomeni DaBaby son albümü Blame It On Baby'nin küresel başarısının ardından, ilk kez MTV MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde sahne alacak. Ayrıca Roddy Ricch'in rol aldığı single’ı “ROCKSTAR” ile “En İyi Yeni”, “En İyi Hip Hop”, “En İyi Şarkı” ve “En İyi İşbirliği” dahil olmak üzere MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde dört dalda aday gösterildi.

DABABY

Nicki Minaj ile "Tusa" single’ıyla "En İyi İşbirliği" adaylığının yanı sıra "En İyi Latin", "En İyi Video" ve yerel ödül kategorisi "En İyi Orta Latin Amerika" dallarında aday gösterilen, multi-platin ve Latin Grammy ödüllü Karol G, merakla beklenen single'ı “Bichota”yı yayınladıktan sonra MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde performans sergileyecek. Bichota herkesi güçlü olmaya ve sorunların çözümlerine dahil olmaya çağıran bir parça.

MEDİSON BEER

“All the things I never said” isimli EP’sini yeni çıkaran müzisyen Tate McRae ve iki platin ödüllü rapçi Jack Harlow, Avrupa Müzik Ödülleri’nde ilk kez sahne alacak. İki sanatçı da "En İyi Çıkış" kategorisinde aday gösteriliyor, Harlow aynı zamanda "En İyi Yeni" dalında da aday gösterildi.

ANİTTA

Alicia Keys, DaBaby, Karol G, Tate McRae ve Jack Harlow, daha önce duyurulan Sam Smith, Maluma, Doja Cat, YUNGBLUD, Zara Larsson ve şovun sunucusu Little Mix'e katılan sanatçılar arasında.

WINNI HARLOW

Bu sene ilk kez Macaristan’da da çekilecek olacak Avrupa Müzik Ödülleri aralarında Londra’nın da dahil olduğu dünyanın farklı şehirlerinden gerçekleşecek bu küresel müzik kutlaması öncekilerden çok farklı olacak. İzleyiciler 2020 MTV Avrupa Müzik Ödüllerinin resmi ortağı olan Macaristan’ın dört ikonik merkezini yakıdan inceleme fırsatı bulacak.

KAROL G

2020 MTV Avrupa Müzik Ödülleri ile ilgili her şey için Instagram, Twitter, Snapchat (@MTVEMA) ve Facebook hesaplarını takip edebilir ve şovu #MTVEMA @MTVEMA'yı kullanarak sosyal medyada izleyebilirsiniz.

TATE MCRAE

24KGOLDN

JACK HARLOW

WHY DONT WE

ROMAN REIGNS

Editör: MURAT ÖZER