Türk müziğinin sevilen seslerinden Candan Erçetin’in Kerki, Solfej ile Ankara’da gerçekleştirdiği konsere hayranlarının ilgisi büyük oldu.

​ANKARA’NIN CANDAN SEVGİSİ

Ankara’da en son Aralık ayında konser veren Erçetin’in hayranları, salonu yine doldurdu.

ERÇETİN, SİYAH UZUN ELBİSESİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI 

Sahneye siyah uzun bir elbiseyle çıkan Candan Erçetin, konserine Zülfü Livaneli’nin 50.Yıl özel albümünde de seslendirdiği ‘Merhaba’ şarkısı ile başladı. Sesiyle olduğu kadar sahne enerjisi ile de izleyenleri mest eden Erçetin’i dinlemeye gelenler hareketli şarkılara ayakta eşlik ederek oldukça eğlendi.

“ASIL ALKIŞLANMASI GEREKEN SİZSİNİZ”

Dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturduğu repertuarı ile yine muhteşem bir konsere imza atan Candan Erçetin, çıplak ayaklarıyla çıktığı konserin ikinci yarısında kırmızı renkli ve püsküllü elbisesiyle de göz doldurdu. Salonu hınca hınç dolduran dinleyicilerinin hemen her şarkısına eşlik etmesi üzerine Candan Erçetin; “Karşımda muhteşem bir koro var. Şarkıları resmen siz söylüyorsunuz. Asıl alkışlanması gereken sizsiniz” diyerek seyircisini alkışladı. Konser sonunda seyircilerin alkışlarının dinmemesi üzerine sahneye yeniden çıkıp ‘Aldırma Gönül ve ‘Annem’ şarkılarını seslendiren Candan Erçetin, başkentlilere yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Editör: MURAT ÖZER