Ayla Çelik geçtiğimiz akşam Ataşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve ilçedeki tüm öğretmenlerin davet edildiği “Öğretmenler Günü” etkinliğinde sahne aldı.

ÇELİK, ŞARKILARIYLA ÖĞRETMENLERİ COŞTURDU

Geçtiğimiz yaz sahne aldığı Kardeş Kültürler Festivali’ndeki performansıyla oldukça beğeni topladığı için öğretmenlerin bu yıl en çok izlemek istediği isim olarak tercih edilen Ayla Çelik, bu sene 9.su düzenlenen “Öğretmenler Günü” gecesi için coşkusu bol, özel bir repertuvar hazırladı. Silence İstanbul Hotel’de gerçekleşen organizasyona her branştan 3000 öğretmen katılırken, Ayla Çelik şarkılarıyla kendisini izleyenleri coşturdu.
 

AYLA ÇELİK'İN ŞARKILARINA SALONDAKİ 3000 KİŞİ EŞLİK ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Ayla Çelik’e sahnede özel bir plaket vererek ilçedeki tüm öğretmenler adına kendisine teşekkür ederken, Çelik de tüm öğretmenlere teşekkürlerini dile getirdi. “Kaç Yıl Geçti Aradan” şarkısını söylediği sırada sahneden inerek öğretmenlerin arasına karışan Ayla Çelik, uzun bir süre onlarla fotoğraf çekildi. Gördüğü sevgi ve ilgiye karşılık oldukça duygulanan Ayla Çelik, dillere dolanan “Bağdat” şarkısını özel istek üzerine bir kez de salondaki 3000 kişiyle hep bir ağızdan seslendirdi.
 

Sevilen sanatçı aralıksız iki saat boyunca sahnede kalırken, Oscar De La Renta tasarımı siyah kadife elbisesiyle de göz kamaştırdı.

Editör: MURAT ÖZER