Güçlü sesi ile yeni neslin en çok dikkat çeken kadın vokalleri arasında yer alan başarılı sanatçı Serra, kariyerinin en özel single çalışması ile müzik listelerindeki yerini aldı...

HER NOTADA VE HER KELİMEDE ONUR'U HİSSETTİM...

Söz ve müziği talihsiz bir tekne kazası sonucu hayatını kaybeden Onurcan Özcan'a ait olan ve aranjörlüğünü Koray Güler'in yaptığı şarkısı ''Ayyaş''ı Mediaplus etiketiyle müzikseverlerle buluşturan başarılı sanatçı, sonbaharın en sıradışı hitlerinden biri olmaya aday şarkının klibi içinse İstanbul sokaklarını tercih etti. Klip yönetmenliğini de Koray Güler'in üstlendiği klipte eşsiz şehir manzarası eşliğinde duygularını gökyüzüne haykıran Serra, ''Her kelimesinde, her notasında Onur'u yanıbaşımda hissettim. Sanki o kulağıma fısıldadı, bense onun bu dünyadaki dili oldum. Sadece bir klip çekmek yerine Onur'un emanetini İstanbul ile buluşturaya çalıştık. Bu yüzden stüdyo bir klipten kaçıranarak kendimizi İstanbul'un sokaklarına ve manzarasına emanet ettik.'' sözleriyle yaşadığı duyguları samimi bir biçimde özetledi.

YEMİNİMİ ONUR CAN ŞARKISI İLE BOZMAK YÜREĞİME SU SERPİYOR.

Müzikal olarak yolunun çok uzun olduğunun da altını çizen güzel sanatçı, ''Ayyaş'' ile birlikte kendi tabularını yıktığını da söyledi. Müzik dünyasındaki adaletsizliklerin zamanla kendisini çok yorduğunu ve bu sebeple yaklaşık üç yıl önce bir daha albüm yapmama kararı aldığını dile getiren Serra, ''Bu karar yaklaşık üç yıl boyunca sadık kaldım. Ancak bu şarkı beni kendisine öyle bir bağladı ki; sanki görünmez bir el sırtıma dokunup ''Hadi'' dedi.

Ettiğim yeminden ve aldığım karardan böylesine güzel bir şarkı için dönmek yüreğime su serpiyor. Artık çok başka bir Serra olacak.'' demeciyle de iddialı bir çıkış yapmış oldu.

Editör: MURAT ÖZER