1994 yılından itibaren düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri dün gece sahiplerini buldu! Altı farklı dalda aday gösterilen Camila Cabello, 4 ödül alarak Bilbao’da düzenlenen geceye damgasını vurdu!

CAMILA, GECEYE DAMGASINI VURDU

2018 yılının Ocak ayında, Epic Records etiketiyle yayımladığı, “Camila” isimli albümüyle adından oldukça söz ettiren ve listelerden inmeyen Camila Cabello, MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde altı farklı dalda aday gösterildi. Bireysel olarak “En İyi Sanatçı”, “En İyi Pop” “En İyi Çıkış” ve “En İyi Hayran Kitlesi” dallarında, Young Thug ile olan çalışması “Havana” ile de “En İyi Şarkı” ve “En İyi Klip” dallarında yılın diğer başarılı sanatçılarıyla yarıştı.

CABELLO, GECENİN YILDIZI 

Aday gösterildiği altı kategoriden “En İyi Sanatçı”, “En İyi Çıkış”, “En İyi Şarkı” ve “En İyi Klip” dallarında toplamda dört ödüle layık görülen Camila Cabello, gecenin parlayan yıldızı oldu. Dün gece aldığı ödüllerle birlikte ödül koleksiyonuna yenilerini de ekleyen Camila Cabello kendi ismini taşıyan albümü “Camila” ile yakaladığı başarıyla adından söz ettirmeye devam edecek gibi duruyor!

Editör: MURAT ÖZER