Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışmalarından biri olarak gösterilen Red Bull BC One bu yıla özel online bir yarışma düzenliyor. Dünyanın her noktasından yeteneğine güvenen katılımcılar için başvuruların 7 Ağustos itibariyle açılacağı duyuruldu. Online olarak tek kişilik performanslarını gösteren videolarla başvuru yapacak olan katılımcılar, deneyimli bir jürinin elemesinden geçirilecek. Başvuruları çok yakında açılacak olan Red Bull BC One E- Battle’da birinci olan bir B-Girl ile bir B-Boy ise ödül olarak Dünya Finali’nde yarışma hakkı kazanacak. 

Şimdiye kadar 30’u aşkın ülkede düzenlenen Red Bull BC One yepyeni bir yarışma ile dünyanın en yetenekli breakdansçı’larının izine düştü. Her yıl dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl'lerini belirlemek için düzenlenen ve küresel anlamda en prestijli breakdans (breaking) yarışmalardan biri olarak gösterilen Red Bull BC One; dans pistini bu yıl online mecraya taşıyor. Yeteneklerini kitlelere göstermek isteyen herkes için dünyanın her noktasından erişilebilir hale geldiğini hatırlatan Red Bull BC One E-Battle, deneyimli bir jürinin elemesinin ardından dünyanın en başarılı B-Boy ve B-Girl’ünü belirleyecek. 

FİNALİSTLER DENEYİMLİ JÜRİNİN OYLARI İLE BELİRLENECEK 

Red Bull BC One E-Battle; 7 Ağustos itibariyle online olarak başvuruya açılacak. Katılımcılar, yarışmaya tek kişilik performanslarını gösteren videolarla başvuru yapacak. Aralarından seçilecek kazananlar; 2021 yılında gerçekleşecek Red Bull BC One Dünya Finali’nde yarışma şansına sahip olacak. Yalnızca online olarak gerçekleşecek yarışmaya başvuru kurallarına ilişkin daha fazla bilginin çok yakında redbullbcone.com adresinde yayınlanacağı belirtildi. 

Editör: MURAT ÖZER