Dj Khaled özel serisi “DJ KHALED: THE RIDE” ve “DJ KHALED: KING OF COLLABS” 31 Temmuz’da saat 22.00’de MTV’de

Dünyanın bir numaralı müzik kanalı MTV’nin, ünlü isimlerin hikayelerine yer verdiği özel seri The Ride’in son konuğu, Dj Khaled oldu. “DJ Khaled: The Ride” ve “DJ Khaled: King of Collabs” isimli iki özel DJ Khaled serisi, tüm dünyada eş zamanlı olarak 31 Temmuz’da yayınlanacak. İki şov arka arkaya Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak.

Müzik kariyeri boyunca 3 kez platinum ödülü alan DJ Khaled, MTV’nin en son yapımlarından biri olan ve her bölümünde bir sanatçının kendi hikayesini anlattığı ‘The Ride’a konuk oldu. Dj Khaled, müzik imparatoru olma yolcuğunu anlattığı özel seride, yolculuğu boyunca edindiği deneyimleri,kendisi için çıkardığı dersleri, elde ettiği başarıları; bir yapımcı, sosyal medya yıldızı ve işletme sahibi olarak değerlendirdi. MTV izleyicileri için tüm samimiyetiyle dönüm noktalarını anlatan DJ Khaled, ayrıca babalığın kendisi için ne anlama geldiğini ve baba olmasının yıldızlarla dolu yeni projesi ve 11. Stüdyo albümü “Father of Asahd”a nasıl ilham olduğunu da irdeliyor.

“DJ Khaled: King of Collabs” yayını ise dünyada sadece seçili ülkelerde yayınlanarak hayranları tarafından bugüne kadar Khaled’in en başarılı bulunan albümü “Father of Asahd”ın iç yüzünü keşfetmesine imkan sağlayacak. Yeni müzik videolarından, özel hikayelere ve albümün yapılma aşamasında çekilen görüntülere kadar daha önce ekrana yansımayan pek çok kamera arkası görüntüye yer verilen şovda, öne çıkanlar arasında Meek Mill, J Balvin, Lil Baby, Jeremih’e yer veren “You Stay”, Cardi B, 21 Savage’a yer veren “Wish Wish”; Buju Banton, Sizzla, Mavado, 070 Shake’e yer veren “Holy Mountain”; SZA yer veren “Just Us”; Nipsey Hussle ve John Legend’a yer veren “Higher” bulunmaktadır.

“DJ Khaled: The Ride” 31 Temmuz’da Türkiye saati ile 22.00’da ilk gösteriminin ardından MTV’nin YouTube kanalından dünyanın dört bir yanında izlenebilecek. “DJ Khaled: King of Collabs” seçili bölgelerde yayınlanacak. Hayranları, DJ Khaled’in yöneteceği Twitter hesabı @MTVUK’yı takip ederek Khaled’e doğrudan soru sorabilecekler.

“DJ Khaled: The Ride” ve “DJ Khaled: King of Collabs” MTV by Creature Films tarafından üretilmektedir. Bruce Gillmer ve Jennifer Demme Harris, bu projenin baş yapımcılığını üstlenmiştir.

Editör: MURAT ÖZER