İstanbul gece hayatının gözde mekanlarında pek çok konser veren, radyolarda çoğu kez setlerini dinlediğimiz Ece Ekren’in, Kim Nain’in de vokaliyle eşlik ettiği yeni şarkısı ‘’Turn The Lights On’’ 28 Haziran’da SMM etiketiyle yayınlandı!

ECE EKREN ft. KIM NAIN - TURN THE LIGHTS ON YAYINDA!

Müzik tutkusunu 18 yaşında keşfederek kariyerine adım atan Ece Ekren, sevdiği Dj’lerin radyo setlerini ve canlı performanlarını takip ederek kendi müzik tarzını oluşturdu.

Ece, aynı zamanda afro house , tropical house türevlerinde yayımladığı prodüksiyonlarıyla da yapımcı kimliğini ön plana çıkarırken, kendi parçalarından ‘’Simbad'’ ile başta Tomorrowland Brezilya olmak üzere dünyanın birçok festivalinde sahne almıştır.

‘’Turn The Lights On’’ şarkısının bestesi ve düzenlemesi Ece Ekren’e aitken, şarkının sözleri aynı zamanda şarkının yorumcusu olan Kim Nain’e ait. Klibin yönetmeni ise Mehmet Çağlar Avcıl.

‘’Ece Ekren ft. Kim Nain - Turn The Lights On’’ şarkısı 28 Haziran’da SMM etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında! Şarkının klibi ise Sony Music Türkiye YouTube kanalında!

Editör: MURAT ÖZER