Anadolu Yakası’nın ödüllü İtalyan restoranı La Mia Luce, misafirlerinin damaklarına, ruhlarına ve kulaklarına dokunmaya devam ediyor. Yeni yılın enerjisini kaliteli müzik ve orijinal ürünlerle hazırlanan lezzetleriyle buluşturacak olan restoran, Aralık ayında iki önemli sanatçıya ev sahipliği yapacak. Çarşamba günleri Fatih Erkoç ile seslendirdiği düetler ile tanınan Günce Koral, 70’lerden 90’lara uzanan en güzel parçaları sevenleriyle buluşturacak. Ardından her perşembe günü yorumladığı vintage parçalarla büyük ilgi gören jazz sanatçısı Brenda Berin, zengin repertuarı ve güçlü isimlerden oluşan orkestrası ile La Mia Luce’de sahne alacak.

Misafirlerini İtalya’da hissettiren, özel reçeteli menüsü, zengin şarap seçenekleri ile yeşil ve ahşabın hakim olduğu Anadolu Yakası’nın ödüllü İtalyan restoranı La Mia Luce, müdavimlerini artık keyifli müzik performansları eşliğinde ağırlamaya başladı. Deneyimli şeflerin İtalyan mutfağındaki ustalığıyla konuklarına unutulmaz bir ziyafet sunan La Mia Luce, yeni yılın enerjisini kaliteli müzik ve orijinal lezzetleri ile Aralık ayı boyunca misafirlerine hissettirecek.

GÜNCEL KORAL İLE ZAMANSIZ ŞARKILAR LE MIA LUCE'DE 

Fatih Erkoç ile seslendirdiği düetler ile tanınan aynı zamanda ülkemizi Euro Dance Müzik Yarışması’nda başarılı bir şekilde temsil eden Günce Koral bu çarşamba akşamı La Mia Luce’de sahne alacak. 70’lerden 90’lara uzanan en güzel parçaları sevenleriyle buluşturacak olan sanatçı La Mia Luce’de canlı performansa imza atacak.

JAZZ SEVENLERİN BULUŞMA NOKTASI "BRENDA İLE VINTAGE GECELER"

Her perşembe akşamı jazz müziğin önemli isimlerinden Brenda Berin, La Mia Luce’de vintage parçalardan oluşan zengin repertuarı ve piyanoda Firuz İsmailov, basgitarda Eylem Pelit, davulda ise Onur Alatan’ın yer aldığı güçlü orkestrası ile unutulmayan müzikleri dinleyicileriyle buluşturuyor. Dünya dillerinden hemen hemen her parçayı seslendiren Brenda Berin, dinleyicilerini jazz kültürünün farklı coğrafyalarına taşırken, İtalyan lezzetleri eşliğinde geçen gece, Anadolu’nun yeni yükselen değeri olarak misafirlerinden tam not alıyor.

Editör: MURAT ÖZER