Başarılı sanatçı Koray Avcı Antalya Jolly Joker'de verdiği konserde erken doğum günü kutlaması heyecanı yaşadı.

KORAY AVCI'YA SÜRPRİZ PASTA

Geçtiğimiz akşam Jolly Joker Antalya sahnesinde sevenleri ile buluşan Koray Avcı, muhteşem performansı ile kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Seyircilerine yaptığı sürprizlerle hafızalarda yer edinen genç sanatçı, bu sefer çok özel bir sürprizle duygu dolu anlar yaşadı.

KORAY AVCI 29 OLDU, SAKALINDAN GEM VURDU

Hayranları tarafından kendisi için hazırlatılan pastanın sahneye gelmesiyle birlikte ne diyeceğini bilemeyen Avcı, ''Normale yeni yılın ilk günü benim doğum günüm. Bunu yeni yaşımıza ön protokol kabul edelim. Çok sağ olun. Bu hayatımın en özel sürprizlerinden biri. İnanmıyorsunuz biliyorum ama yirmi dokuz yaşına giriyorum. Herkes beni daha yaşlı sanıyor. Sakal deyip geçmeyin arkadaşlar insanın ömrüne en az beş yıl ekliyor.'' diyerek duygularını dile getirip herkesi tebessüm ettirdi.

Muhteşem konserini ''Adaletin Bu Mu Dünya?'' şarkısıyla konserini noktalayan Avcı, 2019'da da yoğun konser maratonu ile Türkiye ve Avrupa'yı karış karış gezeceğini dile getirerek tüm Antalyalıların yeni yılını kutladı.

Editör: MURAT ÖZER