Popüler müziğin en sevilen isimlerinden Hadise, PUBG MOBILE’ın Poseidon X-Suit güncellemesine özel tüm dünyada aynı anda çıkardığı yeni orijinal şarkısı Tidal Wave’i Türkçe olarak seslendirdi. 

“Coş Dalgalan” isimli şarkı Hadise yorumuyla PUBG MOBILE Türkiye kanalında yayında.

Ünlü şarkıcı Hadise, PUBG MOBILE’in orijinal şarkısı Tidal Wave’yi Türkçe sözler ve yeni aranjmanla seslendirdi. 

20 Ağustos’ta PUBG MOBILE Türkiye YouTube kanalından yayınlanan “Coş Dalgalan” adlı şarkının Türkçe sözleri Alper Norman’a, aranjesi ise Ozan Bayraşa’ya ait. 

Müzikseverleri ve oyun tutkunlarını heyecanlandıran bu çalışmayla birlikte PUBG MOBILE, Türkiye’de ilk kez yerel bir sanatçıyla orijinal şarkı iş birliğine de imza atmış oldu.

Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, “PUBG MOBILE için Türkiye en önem verdiğimiz pazarlardan biri.  Oyuncu kitlemiz her geçen gün büyürken, içinden geçtiğimiz zorlu günlerde moralimizi yeniden yükseltecek farklı işlere imza atmaya gayret ediyoruz. Oyun sektörü olarak hep hayata eğlence katmayı amaçlıyoruz. Bugün de sevgili Hadise ile oyunumuza yeni eklenen Poseidon X-Suit için Türkiye’de ilk kez böyle bir iş birliği yapmaktan çok mutluyuz” dedi.

Son dönemde başarılı şarkılarıyla listelerde üst sıralarda yer alan ünlü şarkıcı Hadise, “Dünyanın ve Türkiye’nin en çok oynanan mobil oyunu için böyle orijinal bir şarkıyı seslendirmek benim için oldukça heyecan verici bir durum. Dün itibariyle yayına giren şarkımız şimdiden ses getirmeye başladı bile. Tüm oyun severlere ve oyun tutkunlarına güç verecek bu şarkıyla PUBG MOBILE için Türkiye’de bir ilke de imza atıyoruz” şeklinde konuştu.

COŞ, DALGALAN

Deniz delirdi

Kulağımda dalga dalga

Bir mesaj sesi

Dinledim derdini

Bir ses 

Tik tak tik tak

Kalk kızım uyuyorsun

Tik tak tik tak

Günü kaçırıyorsun

Coş dalgalan 

Korkmadan kavgadan

Bugün benim günüm

Güneş benim dünya benimle  

Ay benim bugün ay benim bugün

Bugün benim günüm

Domine edicem zorla

Sürünerek bana tısla 

Hızını mı kesiyor rüzgar 

Sonuna getiriyor kapılar

Kapalılar

Söz: Alper Dorman

Aranje: Ozan Bayraşa

Editör: MURAT ÖZER