Işık Üniversitesi, öğrencilerin yıl boyu sabırsızlıkla beklediği IŞIK FEST/19’la bahara ‘merhaba’ dedi. Gün boyu süren, yarışmalar, oyunlar ve etkinliklerle doyasıya eğlenen Işıklı öğrenciler, akşam da ünlü şarkıcı Murat Boz’un şarkılarıyla coştu.

MURAT BOZ, ENERJİSİYLE GENÇLERİ COŞTURDU 

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Işık Üniversitesi’nin geleneksel bahar festivali IŞIK FEST’in ilk gününde üniversiteli gençler, Murat Boz’un birbirinden sevilen şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Festival kapsamında Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde sahne alan Murat Boz, 1,5 saat boyunca seslendirdiği şarkıları ve sahnedeki enerjisiyle konser boyunca Işıklı gençleri coşturdu.

GÜN BOYU SÜREN ETKİNLİKLERLE AKŞAMA HAZIRLANDILAR 

Işık Üniversitesi Müzik Kulübü’nün festival alanındaki gündüz diskosu performansıyla festivale hızlı giriş yapan Işıklı gençler, gün boyu devam eden Safa Özçiçek Beach Volley Turnuvası, Okçuluk Kulübü aktivitesi Archery Tag ve E-Racing Turnuvası Sıralama Turları, Dans Kulübü Workshopları ve Spor Kulübü’nün turnuvalarıyla hem yarıştılar hem de yeteneklerini sergilediler.

Amatör Gruplar; Magnolya ve Çil ile DJ Cem Egemen’in performansları eşliğinde birbirini izleyen akşam konserlerine ısınan Işıklı gençler, önce Işıklı öğrencilerden oluşan müzik grubu ŞORT’un şarkılarına ardından da Murat Boz’a eşlik etti.

IŞIK FEST/19, pazar günü yine birbirinden eğlenceli aktiviteler, Grup Seksendört, Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek.

Editör: MURAT ÖZER