Türk pop müziğinin başarılı ismi Murat Dalkılıç, önceki gün İstMarina AVM’de unutulmaz bir konsere imza attı. Başarılı sanatçı, kendisini dinlemek için saatler öncesinde konser alanına gelen binlerce kişiye bitmeyen enerjisi ve en sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir gün yaşattı.

İSTMARİNA AVM'DE İZDİHAMIN ADI MURAT DALKILIÇ 

Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, pop müziğin ünlü ismi Murat Dalkılıç’ı ağırladı.

Sevilen popçu Murat Dalkılıç, İstMarina AVM'de verdiği konser ile kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Alanı tam kapasite dolduran binlerce müziksever keyif dolu konserde müzik ziyafeti yaşadılar.

Programına en sevilen parçalarıyla başlayan Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde çıkardığı Afeta albümünün en yeni şarkılarını da ilk kez İstMarina AVM’de seslendirdi. Konser boyunca muhteşem sahne şovlarıyla göz dolduran Dalkılıç, 7’den 70’e her yaş grubundan seyircinin olduğu konserde salonu dolduran binlerce kişiyi bir kez daha sesine ve kendisine hayran bıraktı.

‘Bir hayli’, ‘Lüzumsuz savaş’, ‘Kader’, ‘Kasaba’ gibi en sevilen şarkılarını İstMarina AVM izleyicileri ile hep bir ağızdan söyleyen Dalkılıç, 2 saate yakın sahnede kalarak şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi.

YENİ ALBÜMÜ İLK KEZ İSTMARİNA’DA SESLENDİRDİ

Afeta albümünün 3 yıl aradan sonra geldiğine dikkat çeken Dalkılıç, “Albümden şarkıları ilk kez burada seslendireceğim için heyecanlıyım. Çok bekledik ama beklediğimize değdi. Gelen tepkiler çok güzel” dedi.

Albüm ismi ‘Afeta’ya açıklık getiren Dalkılıç, “Arapça kökenli, astrolojik bir terim. Gökten gelen, yaşam veren gibi anlamları var. Bu isme bir yerde denk geldim ve hafızama kazıldı. Ben de albümün ismi yapmak istedim” diye konuştu.

Editör: MURAT ÖZER