Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy dün gece İstMarina AVM’de bulunan Jolly Joker İstMarina’da unutulmaz bir konsere imza attı. Müzik ziyafetinin yaşandığı geceye ilgi yoğun oldu. Kapasitesinin üzerinde doluluk oranına ulaşan konseri 3 binin üzerinde kişi izledi.

Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, dün gece Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy’u ağırladı.

3 BİNİN ÜZERİNDE DİVA HAYRANI MÜZİK ZİYAFETİ YAŞADI 

Ünlü sanatçı, İstMarina AVM’de yer alan Anadolu Yakası’nın gözde eğlence mekanı Jolly Joker İstMarina’da verdiği konserde kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri tam kapasite dolduran üç binin üzerinde müziksever sürprizlerle dolu gecede adeta müzik ziyafeti yaşadılar.

DİVA, MÜZİKSEVERLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Jolly Joker İstMarina’ya özel hazırladığı geniş repertuvarı ile iz bırakan bir performansa imza atan Ersoy, Türk Sanat Müziğinden seslendirdiği birbirinden özel eserle kendisini izlemeye gelen binlerce kişiyi bir kez daha sesine ve kendisine hayran bıraktı.

Kıyafet tercihi ve aksesuarlarıyla da göz dolduran diva, zaman zaman hayranlarının da eşlik ettiği şarkılarla soluksuz bir performans sergiledi. Binlerce hayranı yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Bülent Ersoy'un şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

DİVA İSTMARİNA AVM'DEN EV ALACAK

Dap Yapı'nın geliştirdiği projelerden birine talip olduğunu belirten Ersoy, “Bir süre önce Dap Yapı'nın denize nazır projelerini inceledim. Bugün de kendilerine talebimi ilettim. Buradan da bir yer alacağım” dedi.

DİVA, TARKAN İLE YENİ KLİBİ İÇİN STÜDYOYA GİRDİ

Tarkan ile çekeceği yeni klibi için stüdyoya girdiklerinin müjdesini de veren Ersoy, klibin Ocak'ın 18'sine kadar tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Turne programının başlayacağının bilgini de paylaşan ünlü sanatçı ilk durağın Avustralya olduğunu belirtti.

Jolly Joker İstMarina'da ilk defa böyle bir dolulukla karşılaştıklarına dikkat çeken Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Dünyanın en büyük seslerinden birini burada ağırlamak bizim için bir şeref.Bundan sonra da kendisini sık sık burada ağırlamaktan onur duyarız” diye söyledi.

İstMarina AVM’nin dünya birinciliği ödülleri bulunan bir proje olduğuna dikkat çeken Yılmaz konuşmasına şu şekilde devam etti: “Proje, denize 700 metre cephesi olan, içerisinde AVM, konut, okul hastane ve ulaşım gibi birçok unsuru barındıran karma bir proje. Böyle büyük bir sanatçının bizim projemizde olmasından büyük şeref duyarız."

Editör: MURAT ÖZER