Ünlü söz yazarı ve müzisyen Cem Adrian önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.

SÖYLEDİĞİ TÜRKÜLER SES GETİRDİ

Sahnesine "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısıyla başlangıç yapan Cem Adrian "Yılın son İstanbul konserine hoşgeldiniz. Bu ayın 19. konserini gerçekleştiriyoruz. Biraz yorgun olsak da çok mutluyuz." sözleriyle sevilen şarkılarını söylemeye devam etti. Adrian'ın Jolly Joker'i dolduran yaklaşık 1300 hayranı tüm şarkılara eşlik ederek adeta dev bir koro oluşturdu. Cem Adrian şarkılarının yanı sıra türkü söylemeyi de ihmal etmedi. Ünlü müzisyen "Sen Gel Diyorsun", "Sarı Gelin", "Uzun İnce Bir Yoldayım" gibi türküleri seslendirerek seyircileri büyüledi.

"BİR DAHA YAŞ MUHABBETİ YAPMAM"

Konserinin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Cem Adrian hayranlarından gelen istek parçaları söylemeyi ihmal etmedi. "Beni Affet Bu Gece" şarkısının ardından Cem Adrian " 13 albümüm var. Her albümü 10 şarkıdan hesaplarsak 130 parça yapar. İtiraf ediyorum bazı şarkıları unuttum. Kağıttan da okumak istemiyorum çünkü gözüm kapalı şarkı söylüyorum. Yaşımla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yalnız otuz dokuzuma yeni girdim. Hiç de göstermiyorum. Ama bir daha yaş muhabbeti asla yapmayacağımı şimdiden söylüyorum. Bu kesinlikle son. Hatta seneye doğum günümde instagram hesabımı dondurmayı düşünüyorum. Hatırlamak istemiyorum. O zaman sizlerin istediği "Yağmur" şarkısını söyleyelim. Bu şarkıyı 98 yılında yazdım, bir çoğunuz hayatta olmayabilir." sözleriyle şarkısını seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Cem Adrian "Bu gece için hepinize çok teşekkür ediyorum. Son şarkımı söyleyeceğim" sözleriyle "Herkes Gider Mi?" parçasını seslendirdi ve kapanışını yaptı.

Editör: MURAT ÖZER