YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Pop müziğinin güçlü sesi Demet Akalın, Öğretmenler Günü gecesi Jolly Joker İstMarina 'da hayranları ile buluştu. 'Canıma da Değsin' şarkısıyla konserine başlayan Demet Akalın, gece boyunca söylediği şarkılar kadar danslarıyla da geceye damgasını vurdu. 

KISKANANLAR ÇATLASIN!

Sahnesinin ilk yarısında giydiği 'Fendi ' marka tulumu ve aynı marka çizmesi ile çıkan güzel şarkıcı, " Şuan bu gün sizler için seçtiğim kostümüm kimsede yok sadece bende var. Takılarım ise 'Gucci' havamı atmam lazım, kıskananlar çatlasın " diyerek gülümsedi. Konserinin 2'inci yarısında ise giydiği siyah pullu mini elbisesi ile göz kamaştırdı.

HAKAN ALTUN'A ŞARKI SİPARİŞİ

Hayranlarına yeni şarkı müjdesi veren başarılı sanatçı, "Geçenlerde Hakan Altun'u aradım ve şarkı istedim. Oda beni kırmadı sağ olsun çok seviyorum kendisini . Bomba gibi bir şarkı geliyor. " diyerek hayranlarını sevindirdi. Hakan Altun'dan 'Telefon' şarkısını söyleyerek kendisine hem selam yolladı hemde teşekkür etti.
 

"ÖĞRETMENLERİMİZ, SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ"

Bir ara sahneden inip seyircilerin arasında dolaşarak sevenleriyle birlikte şarkı söyleyen başarılı şarkıcı, kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını kırmadı. Söylediği şarkılarla geceye damgasını vuran Demet Akalın, öğretmenler gününü unutmayarak " Öncelikle öğretmenlerimizin günü kutluyorum. Sizler bizim için değerlisiniz" diyerek kendisini dinlemeye gelen öğretmenlere ikramda bulundu.

Editör: MURAT ÖZER