Yeni konsepti ve eğlence anlayışı ile yenilenerek açılan Kai Beach, haftaya yeni bir canlı müzik programı ile giriyor.

Uluslararası örnek projeleri ile tanınan ve uzun yıllardır yeme-içme, turizm, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinde yaptıkları yatırımlar ile Türkiye’ye değer katan RMA Group, Kai Beach’i bu yıl yine Mandarin Oriental Bodrum’da yeni lokasyonunda yeni konsepti ve eğlence anlayışı ile açtı.

KAI BEACH, HAFTAYA YENİ BİR CANLI MÜZİK PROGRAMI İLE GİRİYOR 

Bodrum’un göz alıcı güzelliklerinin yanı sıra Mykonos’un eşsiz beach eğlence kültürünü yaşatan Kai Beach, Mandarin Oriental Bodrum’un içindeki en gözde lokasyonu ve ilgi çekici dekorasyonu ile adından şimdiden söz ettirmeye başladı.

Kai Beach, sezonun enerjisini açılış partisi ile kutlayarak Bodrum’a imzasını attıktan sonra gündüz Happy Hour DJ performansları ve akşamları gerçekleştirdiği canlı müzik performansları ile Bodrum’un en gözde adresi oldu.

13-16 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA AKŞAMÜSTÜ YAPILACAK HAPPY HOUR PARTYLERİNDE; 

13 Haziran Perşembe günü İskender Paydaş, 14 Haziran Cuma DJ Murat Tokuz,15 Haziran Cumartesi günü Çağlar Hepterlikçi ve 16 Haziran Pazar günü ise DJ Cosmos gibi ünlü ve yetenekli müzisyenler yer alacak.

Temmuz ayında da Kai Beach, kaliteli ve keyifli performansları ile adından söz ettirmeye devam edecek.5 Temmuz Cuma akşamı sahnede Rafet El Roman6 Temmuz Cumartesi akşamı ise Defne Samyeli programı olacak.

Eğlence anlayışına sürpriz performansları ve projeleri ile yeni bir soluk getiren Kai Beach, yaz boyunca yerelden evrensele uzanan sağlıklı ve lezzetli bir menü de sunuyor. Kai Beach’in menüsünde Asya mutfağı ve Akdeniz dokunuşları hakim.

Kai Beach, Cuma ve Cumartesi akşamları saat 01:00 e kadar konuklarının hizmetinde olacaktır. Ayrıca grup rezervasyonları olduğunda da akşamları servis hizmeti vermesinin yanı sıra davet, kutlama, özel etkinlik ve özel yemek taleplerine de açıktır.

Editör: MURAT ÖZER